Ο γνωστός καθηγητής αθλητικού δικαίου Γιώργος Παναγόπουλος μίλησε στον FOCUS FM 103,6 για τις εξελίξεις στο δικαστικό μέτωπο μετά και την απόφαση του CAS να επιστρέψει τους επτά βαθμούς στον ΠΑΟΚ και να υποδείξει στην Επιτροπή Εφέσεων να δικάσει από την αρχή την υπόθεση της φερόμενης πολυϊδιοκτησίας.
Ένας από τους ανθρώπους που γνωρίζουν πολύ καλά τον Ενέα Μιχάι, είναι ο Μπάμπης Μιχαηλίδης. Ο στενός συνεργάτης του Μάκη Χάβου στον Παναιτωλικό μίλησε στον FOCUS FM 103,6 για τον Αλβανό αμυντικό σκόρερ της νίκης του ΠΑΟΚ απέναντι στον Ολυμπιακό.
Ο Μπάμπης Αποστολίδης μίλησε για την απόφαση του CAS που επιστρέφει στον ΠΑΟΚ τους επτά βαθμούς και στέκεται στην αντίδραση που πρέπει να έχει η "ασπρόμαυρη" ΠΑΕ στην συνέχεια της υπόθεσης.
Νέα δεδομένα στο ελληνικό πρωτάθλημα και τη μάχη της δεύτερης θέσης δίνει η απόφαση που πήρε το CAS για την υπόθεση της πολυϊδιοκτησίας ΠΑΟΚ-Ξάνθης.
Ο πρόεδρος του ΦοΔΣΑ Κεντρικής Μακεδονίας, Μιχάλης Γεράνης μίλησε στον FOCUS FM 103,6 για τις επαφές που γίνονται από τους ανθρώπους του Ηρακλή για συμφωνία με την Τρίγλια για την αγορά του ΑΦΜ και το ενδεχόμενο να παίξει την νέα σεζόν η ομάδα στην Superleague 2.
Ο Νίκος Λαγαρίας ήταν από τους ανθρώπους που παρακολούθησε όλη την διαδικασία κατά την διάρκεια της χθεσινής ημέρας στο CAS και μίλησε στον FOCUS FM 103,6 για τα όσα έγιναν και ειπώθηκαν στην εκδίκαση της υπόθεση της φερόμενης πολυϊδιοκτησίας ΠΑΟΚ και Ξάνθης.
Για την δουλειά που γίνεται στις ακαδημίες του ΠΑΟΚ και για την επόμενη μέρα στα τμήματα υποδομής του Δικεφάλου μίλησε στον FOCUS FM 103,6 ο Κώστας Λαγωνίδης.
Ο Αλέξης Κούγιας μίλησε για όλους και για όλα στον FOCUS FM 103,6 κάνοντας επίθεση του Δημήτρη Μελισσανίδη και χαρακτηρίζοντας τον ως αρχηγό εγκληματικής οργάνωσης στο ποδόσφαιρο!
Για τα επόμενα βήματα μέχρι την εκδίκαση στο CAS και για την προσπάθεια του Ολυμπιακού να γίνει η εκδίκαση τον Αύγουστο μίλησε στον FOCUS FM 103,6 ο Τάκης Μπαλτάκος.

FocusFM 103.6 Live

Ροη ειδησεων

Επικοινωνια

ΑΡ.Γ.Ε.ΜΗ. 128207206000

Τηλ. & FAX. 2310 500536

Τηλ. Δημοσ. Τμήματος: 2310500675

Εκπομπές: 2310 500 676, 500677

email: info@focusfm.gr

Δημοσιογράφοι: News@focusfm.gr

Τεχνικό τμήμα: Production@focusfm.gr

Τοποθεσια

O FOCUS FM ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΟΥ

undefined