Δευτέρα, 27 Ιουλίου 2020 17:12

Στράτος Ευγενίου : "Εγώ δεν κορόιδεψα κανέναν από τον Ηρακλή"

Για το "ναυάγιο" στις συζητήσεις με τον Ηρακλή μίλησε στον FOCUS FM 103,6 ο Στράτος Ευγενίου.

Ο μεγαλομέτοχος της Τρίγλιας στάθηκε στην στάση του από την αρχή των συζητήσεων και στο ότι διάφορες καταστάσεις έκαναν τον κόσμο της περιοχής να αλλάξει στάση απέναντι σε ένα πιθανό deal.

Αναλυτικά όσα είπε στον FOCUS FM 103,6 :

«Εγώ ειμαι θετικός, αλλά για να γίνει αυτό θα πρέπει να αφορά μόνο την ΠΑΕ. Ο Ηρακλής θέλει και τον ΓΣ, πράγμα που δεν γίνεται και δεν συμφωνήθηκε από την ΓΣ της Τρίγλιας. Όταν η ομάδα ήταν Football League αποφάσισα εγώ να καλύψω τα έξοδα της ομάδας, αλλά φέτος δεν μπορώ να το εγγυηθώ αυτό. Δεν μπορώ να καλύψω κάποιες καταστάσεις, αν μπορείτε εσείς, δεν έχω κανένα πρόβλημα.

Είχαμε συζητήσεις από τον Μάιο. Υπάρχαν διάφορες καταστάσεις που και ο κόσμος της περιοχής δεν ήταν τόσο ένθερμος στο να κρατήσει την ομάδα στην Τρίγλια. Μπορούσαμε τότε να πάρουμε κάποια απόφαση για τον ερασιτέχνη και να επηρεάσουμε θετικά κάποιους ανθρώπους, ωστόσο μετά από κάποιες τοποθετήσεις και φτάσαμε σε σημείο να εκτεθούμε ανεπανόρθωτα πολλοί άνθρωποι.

Αυτή η ιστορία έγινε καλοπροαίρετα, δεν θέλαμε να κάνουμε κακό. Προσπάθησαν και ο κ. Καράογλου και ο κ. Ιωακειμίδης, αλλά δεν θέλω να επεκταθώ σε αυτό, αλλά η αλήθεια είναι ότι έκαναν πολλά για να υπάρξει συμφωνία.. Δεν μπόρεσε να βρεθεί μια λύση για τον Ηρακλή και αυτό είναι στενάχωρο. Ακόμα και την τελευταία φορά που βρέθηκαν οι άνθρωποι του Ηρακλή μου είχαν πει ότι ήθελαν να πάρουν και τον ερασιτέχνη, αλλά από την στιγμή που δεν έγινε αυτό, ήταν λογικό να μην συνεχιστούν οι κουβέντες.

Αυτά που ζήτησα εγώ, είναι πολύ λιγότερα από όσα έβαλα και λιγότερα από όσα θα ζητούσε κάποιος άλλος. Δεν λέω όχι, αν έρθει σήμερα κάποιος και μου πει πάρε αυτά για την ΠΑΕ, αλλά ο Ηρακλής ήθελε και τον ερασιτέχνη. Ο ερασιτέχνης της Τρίγλιας αποφάσισε να μην δώσει το «ΟΚ» για την συνέχιση των διαπραγματεύσεων.

Έχει χρέη η παλιά ΠΑΕ Ηρακλής και θα ακολουθήσουν και την νέα ΠΑΕ, κάτι αντίστοιχο που έγινε και με τον Άρη.

Η ΠΑΕ είναι κάτι που ελέγχω εγώ, αλλά ο ερασιτέχνης Τρίγλιας δεν είναι κάτι που ελέγχω και δεν μπορώ να κάνω κάτι. Ήταν ξεκάθαρο ότι είχαμε εξηγήσει και το καταλάβαν ότι αυτό είναι ένα αγκάθι από πλευράς ερασιτέχνη. Εγώ δεν κορόιδεψα κανέναν. Εύχομαι στον Ηρακλή ότι καλύτερο, γιατί οι άνθρωποι του κάνουν μεγάλη προσπάθεια».
...

FocusFM 103.6 Live

Ροη ειδησεων

Φωτιά για δεύτερη μέρα στα Χανιά

ΕΛΛΑΔΑ
Πέμπτη, 13 Αυγούστου 2020 16:54

Επικοινωνια

ΑΡ.Γ.Ε.ΜΗ. 128207206000

Τηλ. & FAX. 2310 500536

Τηλ. Δημοσ. Τμήματος: 2310500675

Εκπομπές: 2310 500 676, 500677

email: info@focusfm.gr

Δημοσιογράφοι: News@focusfm.gr

Τεχνικό τμήμα: Production@focusfm.gr

Τοποθεσια

O FOCUS FM ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΟΥ

undefined