Πέμπτη, 27 Φεβρουαρίου 2020 22:14

Σε εκδρομή στο Λονδίνο με το Κολέγιο Αθηνών η κόρη της Μαρουσιώτισσας ασθενούς με Κορονοϊό

Σε συναγερμό βρίσκεται και το Κολλέγιο Αθηνών, σχολείο στο οποίο πηγαίνουν τα παιδιά της 40χρονης από το Μαρούσι που έχει μολυνθεί από τον κορονοϊό και νοσηλεύεται στο Αττικόν. Αύριο Παρασκευή θα είναι κλειστό το σχολείο.

 

Επικαιροποίηση των πληροφοριών σχετικά με την Μαρουσιώτισσα ασθενή και την οικογένειά της.

Σύμφωνα με τις πρώτες διαρροές από το ιατρικό προσωπικό του Αττικού νοσοκομείου δεν συντρέχει λόγος ανυσηχίας για τη ζωή της και η κατάσταση της υγείας της βρίσκεται υπό έλεγχο. Η Μαρουσιώτισσα η οποία εργάζεται στα κεντρικά της τραπέζης Πειραιώς (Αμερικής 2) είχε πάει πρόσφατα με την κόρη της στο Μιλάνο της Ιταλίας όπου ήρθε σε επαφή με τον ιό. Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες πάντως, και άλλοι μαθητές του Κολλεγίου Αθηνών είχαν ταξιδεύσει με τους γονείς τους στο Μιλάνο καθώς το πανεπιστήμιο Μποκόνιν είχε open day.

Η συγκεκριμένη κόρη μαζί με 23 συμμαθητές της από το Κολλέγιο Αθηνών βρίσκεται σε εκδρομή στο Λονδίνο.  Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες η κοπέλα θα ελεγχθεί στο Λονδίνο και ανάλογα με το αποτέλεσμα θα αποφασισθεί αν θα επιστρέψουν ή όχι από τη βρετανική πρωτεύουσα. Στο ίδιο σχολείο φοιτά και το μικρότερο παιδί της οικογένειας. Η διοίκηση του Κολλεγίου έχει ενημερώσει με μήνυμα  τους γονείς των μαθητών του ότι μητέρα είναι θετική στον κορωνοϊό και παράλληλα ότι βρίσκεται σε διαρκή επικοινωνία με τον ΕΟΔΥ.
Τα δύο παιδιά της γυναίκας είναι μαθητές της Β’ Λυκείου (η κόρη) και της Γ’ Γυμνασίου ο γιος.

Αναβρασμός υπήρχε στις τάξεις των γονέων και κηδεμόνων των σχολείων Αμαρουσίου για τα σχολεία τα οποία φοιτούσαν τα παιδιά της Μαρουσιώτισσας ασθενούς. Ενώ οι γονείς των παιδιών του κολλεγίου βρίσκονται σε μεγάλη αναστάτωση και για το λόγο αυτό η διεύθυνση του κολλεγίου έστειλε στους γονείς την παρακάτω ανακοίνωση:

 

"Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας μας ενημέρωσε ότι μία μητέρα μαθητών μας διεγνώσθη θετική στον νέο Κορωναϊό Covid 2019.

Είμαστε σε διαρκή επικοινωνία με τον ΕΟΔΥ καθώς και με τα υπουργεία Υγείας και Παιδείας και θα σας ενημερώνουμε για κάθε εξέλιξη.

Σας καλούμε εκ νέου να τηρήσετε την οδηγία που σας απεστάλη χθες από την Ιατρική Υπηρεσία."

Κλειστό θα παραμείνει αύριο το Κολλέγιο Αθηνών με απόφαση των υπουργών Παιδείας και Υγείας, μετά τη διάγνωση μητέρας μαθητών του σχολείου ως το τρίτο κρούσμα κορωνοϊού στην Ελλάδα.

Σημειώνεται ότι το Κολλέγιο κατά πάσα πιθανότητα γι’ αυτό το λόγο ήδη από την Τρίτη είχε στείλει μήνυμα προς όλους τους γονείς με οδηγίες πρόληψης για τον κορωνοϊό.

 

Πηγή: marousi24.gr

FocusFM 103.6 Live

Ροη ειδησεων

Φωτιά σε διαμέρισμα στη Θεσσαλονίκη

ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
Τετάρτη, 01 Απριλίου 2020 20:29

Κορωνοϊός: Live οι ανακοινώσεις Τσιόδρα - Χαρδαλιά

ΕΛΛΑΔΑ
Τετάρτη, 01 Απριλίου 2020 18:02

Κάλεσμα Ζέρβα σε πολίτες να δώσουν αίμα

ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
Τετάρτη, 01 Απριλίου 2020 16:21

Επικοινωνια

ΑΡ.Γ.Ε.ΜΗ. 128207206000

Τηλ. & FAX. 2310 500536

Τηλ. Δημοσ. Τμήματος: 2310500675

Εκπομπές: 2310 500 676, 500677

email: info@focusfm.gr

Δημοσιογράφοι: News@focusfm.gr

Τεχνικό τμήμα: Production@focusfm.gr

Τοποθεσια

O FOCUS FM ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΟΥ

undefined