Πέμπτη, 15 Νοεμβρίου 2018 21:28

Η ΝΔ απαντά στον Καμμένο: Οταν ήταν βουλευτής μας εκλιπαρούσε για ένα υφυπουργείο

Απάντηση στα όσα ισχυρίστηκε ο Πάνος Καμμένος σχετικά με την κατάσχεση περιουσιακών
στοιχείων της ΝΔ δίνει το κόμμα του Κυριάκου Μητσοτάκη.
Σε ανακοίνωσή της η Νέα Δημοκρατία ειρωνεύεται τον υπουργό Αμυνας και του υπενθυμίζει ότι το κόμμα έχει εξυγιάνει τα οικονομικά του.
«Η Νέα Δημοκρατία αισθάνεται την ανάγκη να υπενθυμίσει στον κ. Καμμένο ότι επί πολλά χρόνια υπήρξε -δυστυχώς- βουλευτής της. Ήταν τότε που δεν είχε κανένα πρόβλημα με τα δάνεια της Νέας Δημοκρατίας, καθώς το μόνο που τον απασχολούσε ήταν να εκλιπαρεί τους αρχηγούς της για ένα υφυπουργείο. Δηλαδή η καρέκλα, όπως και σήμερα.
Ενημερώνουμε τον κ. Καμμένο ότι η Νέα Δημοκρατία έχει εξυγιάνει πλήρως τα οικονομικά της. Θα του συστήναμε, ωστόσο, να αντιμετωπίζει με μεγαλύτερη ψυχραιμία και, κυρίως, νηφαλιότητα το οριστικό πολιτικό του τέλος», αναφέρει η ανακοίνωση.
Ο Πάνος Καμμένος από τη Βουλή κάλεσε τη Νέα Δημοκρατία να δώσει στη δημοσιότητα, την Πέμπτη, δικαστική απόφαση που προβλέπει κατάσχεση περιουσιακών στοιχείων του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης.
Η απάντηση των ΑΝΕΛ
Σε ιδιαίτερα οξύ ύφος ήρθε η απάντηση των ΑΝΕΛ στην ανακοίνωση της Νέας Δημοκρατίας. Η απάντηση των ΑΝΕΛ βρίθει απαξιωτικών χαρακτηρισμών κατά του προέδρου της ΝΔ τον οποίο αποκαλεί υποτιμητικά «Κούλη Μητσοτάκη».
«Στην πολιτική, το οριστικό τέλος το δίνει ο ελληνικός λαός. Μέχρι τώρα, ο κ. Καμμένος, χωρίς να αποτελεί μέλος μιας πολιτικής οικογένειας, εκλέγεται βουλευτής από το λαό τα τελευταία 25 χρόνια. Χωρίς, λοιπόν, πολιτικό pedigree και με απόλυτη ψυχραιμία συνεχίζει στον πολιτικό βίο, χωρίς σπόνσορες, κουμπάρους εφοπλιστές και νταβατζήδες» σημειώνουν οι ΑΝΕΛ απαντώντας στην ΝΔ που σύστησε στον κ. Καμμένο «να αντιμετωπίζει με μεγαλύτερη ψυχραιμία και, κυρίως, νηφαλιότητα το οριστικό πολιτικό του τέλος»
Οσο για τις αιτιάσεις της ΝΔ ότι ο κ. Καμμένος «όταν ήταν βουλευτής μας εκλιπαρούσε για ένα υφυπουργείο» τους εκάστοτε προέδρους του κόμματος, οι ΑΝΕΛ απαντούν:
«Η Νέα Δημοκρατία, την οποία υπηρέτησε ο κ. Καμμένος, δεν ήταν η Νέα Δημοκρατία του υιού Παπαντωνίου, του Άδωνη και του Νίκου Γεωργιάδη, του Πλεύρη, του αυτοεπονομαζόμενου... Βουκεφάλα Τατσόπουλου, δεν ήταν η Νέα Δημοκρατία εταίρος και συνεταίρος του ΠΑΣΟΚ. Ήταν η Νέα Δημοκρατία του Ευάγγελου Αβέρωφ, του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη και του Κώστα Καραμανλή».
Οι ΑΝΕΛ το κλιμακώνουν λέγοντας:
«Θυμίζουμε στον κ. Κούλη Μητσοτάκη ότι ο Ευάγγελος Αβέρωφ έκανε πολιτική πουλώντας την περιουσία του και όχι μοιράζοντας καράβια σε κουμπάρους εφοπλιστές, τους οποίους η ελληνική Δικαιοσύνη ερευνά για υποθέσεις εμπορίας ναρκωτικών.
Αυτή η Νέα Δημοκρατία δεν είχε δάνεια. Αυτή είναι η Νέα Δημοκρατία που «σκότωσε» ο Αντώνης Σαμαράς, ο οποίος πρόδωσε τον σημερινό αρχηγό της και σήμερα είναι ο πραγματικός ηγέτης της Νέας Δημοκρατίας.
Επί του προκειμένου, για τα ερωτήματά μας, ο κ. Κούλης Μητσοτάκης δεν απαντά τίποτα.
Αυτή είναι η διαφορά μεταξύ ενός Μητσοτάκη και ενός Κούλη».
Πηγή: iefimerida.gr

FocusFM 103.6 Live

Ζωντανα τωρα

Απόστολος Αβδελάς
Ραδ. παραγωγός: Απόστολος Αβδελάς
Πρόγραμμα: Focus on air
Ώρες: 11:00 - 12:00

Ροη ειδησεων

Έκτακτη διακοπή νερού σε Καλαμαριά και Πολίχνη

ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
Παρασκευή, 24 Μαΐου 2019 11:29

Επικοινωνια

ΑΡ.Γ.Ε.ΜΗ. 128207206000

Τηλ. & FAX. 2310 500536

Τηλ. Δημοσ. Τμήματος: 2310500675

Εκπομπές: 2310 500 676, 500677

email: info@focusfm.gr

Δημοσιογράφοι: News@focusfm.gr

Τεχνικό τμήμα: Production@focusfm.gr

Τοποθεσια

O FOCUS FM ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΟΥ

undefined