Παρασκευή, 22 Φεβρουαρίου 2019 20:18

Κ. Μητσοτάκης: Στόχος μας, να αλλάξουμε την Ελλάδα

«Το ρολόι των εκλογών μετρά αντίστροφα, δεν θα χάσουμε ούτε μία ημέρα» ανέφερε ο πρόεδρος της Ν.Δ., Κυριάκος Μητσοτάκης, μιλώντας στο διευρυμένο διαγραμματειακό όργανο του κόμματος, σημειώνοντας πως «οι επόμενοι μήνες θα είναι κρίσιμοι, καθώς στις 26 Μαΐου θα έχουμε εκλογές».

Σύμφωνα με τον κ. Μητσοτάκη, «αν ο κ. Τσίπρας δεν επιλέξει εθνικές εκλογές τον Μάιο κι αναζητήσει διαφυγή στην πλήρη εξάντληση της θητείας του, το πολιτικό μήνυμα των Ευρωεκλογών αποκτά τεράστια σημασία. Θα κάνουμε τα ίδια ακριβώς που θα κάναμε αν είχαμε εθνικές εκλογές. Στόχος μας δεν είναι μόνο να γίνουμε κυβέρνηση, είναι να αλλάξουμε την Ελλάδα, αυτός είναι ο στόχος μας και δεν θα υποχωρήσουμε από αυτόν».

Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης αναφέρθηκε και στις περιφερειακές εκλογές, λέγοντας ότι «στόχος είναι καμία Περιφέρεια στον ΣΥΡΙΖΑ, όσο το δυνατόν περισσότερες και, γιατί όχι, ακόμη και οι 13 στη Ν.Δ.». Για δε τις δημοτικές εκλογές σημείωσε ότι «στους δήμους που δεν έχουμε προτιμήσεις σεβόμαστε τις επιλογές των πολιτών».

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης υπογράμμισε το μήνυμα του οικονομικού προγράμματος της Ν.Δ.: λιγότεροι φόροι, περισσότερες επενδύσεις, περισσότερες και καλύτερες θέσεις απασχόλησης στον ιδιωτικό τομέα. «Έχουμε πράγματα να πούμε στους ανθρώπους του ιδιωτικού τομέα» ανέφερε και πρόσθεσε ότι «ο πυρήνας του προγράμματός μας πρέπει να φθάσει μέχρι τον τελευταίο Έλληνα. Θα πρέπει ο καθένας να ξέρει τρεις λόγους για τους οποίους θα πρέπει να ψηφίσει ΝΔ... Πρέπει να αποδείξουμε έμπρακτα ότι είμαστε κοντά σε αυτούς που έχουν πιο πολύ ανάγκη, η Ν.Δ. είναι κοινωνικό και λαϊκό κόμμα» επισήμανε. Είπε ακόμη ότι η Ν.Δ. αναδεικνύει, και γι αυτό έχει συγκροτήσει και αντίστοιχες γραμματείες, ζητήματα ποιότητας ζωής και της οικογένειας. «Θέλουμε να στηρίξουμε την οικογένεια και να αντιμετωπίσουμε το πρόβλημα της υπογεννητικότητας, που κινδυνεύει να αφανίσει το έθνος μας» ανέφερε.

«Είμαστε μία διαφορετική Ν.Δ., καθώς πηγαίνουμε προς τις πολλαπλές εκλογές... Αισθάνομαι ικανοποίηση γιατί παρέλαβα ένα κόμμα μετά από απανωτές εκλογικές ήττες, που πολλοί θεωρούσαν ότι ήταν σε διαρκή πτώση, και το ξανακάναμε τη μεγάλη κυρίαρχη κεντροδεξιά παράταξη, ένα από τα μεγαλύτερα κεντροδεξιά κόμματα στην Ευρώπη, ανανεωμένο, που θα διεκδικήσει την εμπιστοσύνη των πολιτών» είπε σε άλλο σημείο της ομιλίας του ο κ. Μητσοτάκης.

Επέστησε την προσοχή των στελεχών στο ότι «θα πρέπει να σπάσουμε τα στεγανά και την προσπάθεια να μας παρουσιάσουν ως κάτι που δεν είμαστε... Ο κ. Τσίπρας αντιπολιτεύεται μία ΝΔ που δεν υπάρχει, αντιμετωπίζει μίαν άλλη Ν.Δ. κι έναν άλλο Κυριάκο Μητσοτάκη... Όσο θα επενδύει στην οξύτητα και στην πόλωση, εμείς θα εστιάζουμε στα προβλήματα των πολιτών. Δεν θα αφήνουμε τίποτε αναπάντητο, αλλά θα προβάλλουμε και τις θετικές προτάσεις» είπε.

Ευχαρίστησε, τέλος, τους επικεφαλής των γραμματειών για τις υπηρεσίες που προσφέρουν ανιδιοτελώς και πρόσθεσε ότι «κάνουμε πράξη το προσωπικό μου στοίχημα, την ποιοτική ανανέωση της Ν.Δ., δίνοντας την ευκαιρία σε καινούρια πρόσωπα να συμμετάσχουν και να γεφυρώσουμε το χάσμα μεταξύ κομμάτων κοινωνίας και πολιτικής».

Πηγή: ΑΜΠΕ

FocusFM 103.6 Live

Ροη ειδησεων

Το βιογραφικό του νέου Υφ.Εξωτερικών Κώστα Βλάση

ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Σάββατο, 07 Δεκεμβρίου 2019 19:00

Θεατρική Παράσταση με ελεύθερη είσοδο την Τετάρτη

ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ
Σάββατο, 07 Δεκεμβρίου 2019 18:07

Γ.Ραγκούσης: Κυβέρνηση με πρωθυπουργό Βορίδη

ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Σάββατο, 07 Δεκεμβρίου 2019 16:16

Επικοινωνια

ΑΡ.Γ.Ε.ΜΗ. 128207206000

Τηλ. & FAX. 2310 500536

Τηλ. Δημοσ. Τμήματος: 2310500675

Εκπομπές: 2310 500 676, 500677

email: info@focusfm.gr

Δημοσιογράφοι: News@focusfm.gr

Τεχνικό τμήμα: Production@focusfm.gr

Τοποθεσια

O FOCUS FM ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΟΥ

undefined