«Πεποίθησή μου είναι, επειδή έχω μελετήσει καλά το θέμα της Novartis, ότι πρόκειται δυστυχώς για πολιτική σκευωρία, που σκοπό είχε να εξουθενώσει πολιτικούς αντιπάλους.
Για «εσκεμμένη διαστρέβλωση», έκανε λόγο μιλώντας στον Focus 103,6, ο υποψήφιος ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Δημήτρης Καιρίδης, αναφορικά με αντιδράσεις που προκλήθηκαν για απόσπασμα ομιλίας του για τη Γενοκτονία των Ποντίων.
Είναι ανακριβές και ψευδές να λέγεται ότι αυτή η υπόθεση είναι σκευωρία. Αυτή η υπόθεση είναι πραγματικό σκανδαλο. Είναι βαριά εκτεθειμένοι Μητσοτάκης-Γεννηματά, που συνεχίζουν να μιλούν για σκευωρία, μετά τις εξελίξεις με Λοβέρδο με αίτηση για άρση της ασυλίας και τους άλλους έντε πολιτικούς, για τους οποίους συνεχίζεται η έρευνα για την υπόθεση της Novartis. Αποδεικνύεται ότι η θεωρία περί δήθεν σκευωρίας είναι απολύτως στον αέρα» δήλωσε στον Focus 103,6 ο πρώην υπουργός, Γιάννης Ραγκούσης.
Στο ερώτημα, αν τον ενοχλεί το γεγονός, ότι ορισμένα στελέχη που πλέον συντάσσονται με τον ΣΥΡΙΖΑ, παλαιότερα του επιτίθεντο με δηλώσεις τους, απάντησε μεταξύ άλλων στον ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης FOCUS 103,6, ο Ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Στέλιος Κούλογλου.
«Δεν ξέρω τι θα γίνει αν ο κ. Τσίπρας θα πάρει το Νόμπελ, ενημερώνομαι ότι κάποιοι από αυτούς που υπέγραψαν την πρόταση είναι πρωτοκλασάτες και περίεργες περιπτώσεις, αλλά δεν στέκομαι τόσο σ΄αυτά.
«Η Ελλάδα είναι ο δεύτερος εμπορικός εταίρος της Βόρειας Μακεδονίας και ο τρίτος σε άμεσες επενδύσεις, άρα η οικονομική ισχύς και η παρουσία της Ελλάδας είναι πολύ μεγάλη και η πολύ ισχυρή επιχειρηματική παρουσία χθες, εκφράζει ακριβώς αυτήν την πολύ δυνατή οικονομική σχέση που έχουν οι δύο χώρες» δήλωσε στον FOCUS 103,6 ο υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Γιώργος Σταθάκης.
«Υπάρχει πράγματι ένα τμήμα του κόσμου, που έχει μια αμφιβολία για το πώς αυτή η συμφωνία (των Πρεσπών) θα κριθεί στην πράξη. Πιστεύω πως ο κόσμος αντιλαμβάνεται, ότι οι φωνές, που είχαν μία υπερβολική δόση πατριδοκαπηλείας, αποδυναμώνονται σιγά σιγά, κι αυτό γιατί η πραγματικότητα δείχνει ότι η συμφωνία αυτή βρίσκεται στο πλαίσιο της αποκατάστασης της ιστορικής αλήθειας.
«Το Α και το Ω των ανησυχιών του κόσμου, είναι η καθαριότητα της πόλης κι εμείς υποσχόμαστε, ότι θα καθαρίσουμε τη Θεσσαλονίκη, με την προϋπόθεση ότι στον υπάρχοντα μηχανισμό που διαθέτουμε, θα προστεθεί και ο ιδιωτικός τομέας.
«Αυτή τη στιγμή είμαστε μάρτυρες σε ένα αγώνα ποιος θα πάρει το Κέντρο και είναι γνωστό ότι το Κέντρο είναι αυτό, που ουσιαστικά δίνει τη νίκη στις εκλογές.

FocusFM 103.6 Live

Ζωντανα τωρα

FocusFM
Ραδ. παραγωγός: FocusFM
Πρόγραμμα: Focus Music Night
Ώρες: 01:00 - 05:00

Ροη ειδησεων

Ζόραν Ζάεφ: Κονδύλια 80-90 εκατ. ευρώ από Ελλάδα

ΚΟΣΜΟΣ
Πέμπτη, 18 Απριλίου 2019 22:33

Επικοινωνια

ΑΡ.Γ.Ε.ΜΗ. 128207206000

Τηλ. & FAX. 2310 500536

Τηλ. Δημοσ. Τμήματος: 2310500675

Εκπομπές: 2310 500 676, 500677

email: info@focusfm.gr

Δημοσιογράφοι: News@focusfm.gr

Τεχνικό τμήμα: Production@focusfm.gr

Τοποθεσια

O FOCUS FM ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΟΥ

undefined