Πέμπτη, 07 Δεκεμβρίου 2017 11:43

HXHTIKO - Μιχάλης Χρυσοχοΐδης: Ακτιβισμός, να σπάμε μαγαζιά ή να καίμε σπίτια, δεν υπάρχει. Υπάρχουν μόνο ποινικά αδικήματα

«Όλοι αυτοί που καταστρέφουν και ρημάζουν εδώ και 20 χρόνια, τι κάνουν σήμερα, με τι ασχολούνται, έχετε σκεφτεί; Προφανώς κάνουν το «κέφι» τους και μετά καθοδηγούν τους υπόλοιπους. Υπάρχει ατιμωρησία είναι προφανές.

Κάποιες φορές κινδυνεύουν ακόμη και ανθρώπινες ζωές, θυμηθείτε τι έγινε πρόσφατα με τη δικηγόρο. Ακτιβισμός, να σπάμε μαγαζιά ή να καίμε σπίτια, δεν υπάρχει. Υπάρχουν μόνο ποινικά αδικήματα», δήλωσε στον ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης, FOCUS 103,6 ο [ρωην υπουργός Μιχάλης Χρυσοχοΐδης.

Αναφορικά με το κοινωνικό μέρισμα, ο κ. Χρυσοΐδης είπε:

«Ας πάρουμε μία οικογένεια με δύο παιδιά. Πώς την αφορούν τα επιδόματα της τάξεως των 500 ευρώ το χρόνο; Πώς αφορούν αυτά τα επιδόματα τον άνεργο; Είναι ντροπή αυτό που γίνεται. Αντιμετωπίζουν τον κόσμο σαν ζητιάνο.
Τα επιδόματα είναι "καραμέλα". Τι να τα κάνει ο κόσμος, όταν πάει στο νοσοκομείο και δεν έχει κρεβάτι στην εντατική; Όταν δεν έχει την αξιοπρέπειά του; Τα επιδόματα δίνονται για ψηφοθηρικούς λόγους, ξεκάθαρα.
Μεγάλο μέρος των χρημάτων, θα μπορούσαν να δοθούν για τον εξοπλισμό των νοσοκομείων ή στους παιδικούς σταθμούς
Υπάρχει πολύς παραλογισμός και πολλές αντιφάσεις στην κυβερνητική πολιτική. Το αποτέλεσμα ως εκ τούτου, δεν είναι καλό. Η μεγάλη μάζα της κοινωνίας υφίσταται επίθεση όχι μόνο στα οικονομικά της, αλλά και στους Θεσμούς για παράδειγμα.
Ο καπετάνιος της χώρας πηγαίνει το καράβι, εκεί όπου θέλει το εκλογικό συμφέρον κι όχι το συμφέρον της κοινωνίας.
Το Κίνημα Αλλαγής μπορεί να υπηρετήσει τη μεγάλη πλειοψηφία του λαού, τη μεσαία τάξη, τον κόσμο που παλεύει.»

Κληθείς τέλος να σχολιάσει την εκτίμηση, ότι ο κ. Τσίπρας προσπαθεί να μιμηθεί τον Ανδρέα Παπανδρέου, ο κ. Χρυσοχοΐδης απάντησε: 
«Ο Ανδρέας ήταν ένας ηγέτης ο οποίος αγαπήθηκε, λατρεύτηκε από τον κόσμο, εκατομμύρια πολίτες μιλούσαν τότε σαν τον Ανδρέα, όπως κάνει σήμερα ο κ. Τσίπρας, φράσεις του Ανδρέα έμειναν στην ιστορία, άρα λοιπόν, μιλάμε για διαφορετικά πράγματα.»

Media

FocusFM 103.6 Live

Ζωντανα τωρα

Κώστας Μπαρμπαγιάννης
Ραδ. παραγωγός: Κώστας Μπαρμπαγιάννης
Πρόγραμμα: Focus comba
Ώρες: 19:00 - 21:00

Ροη ειδησεων

Επικοινωνια

ΑΡ.Γ.Ε.ΜΗ. 128207206000

Τηλ. & FAX. 2310 500536

Τηλ. Δημοσ. Τμήματος: 2310500675

Εκπομπές: 2310 500 676, 500677

email: info@focusfm.gr

Δημοσιογράφοι: News@focusfm.gr

Τεχνικό τμήμα: Production@focusfm.gr

Τοποθεσια

O FOCUS FM ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΟΥ

undefined