Να μαζέψουν σκουπίδια από ορισμένες γειτονιές στην περιοχή της Τούμπας αποφάσισαν οι συμβασιούχοι στην καθαριότητα προκειμένου να αποσυμφορηθεί η κατάσταση στις περιοχές αυτές.
Μηχανοκίνητη πορεία στο κέντρο της Θεσσαλονίκης πραγματοποιούν αυτή την ώρα, περίπου 40 άτομα του ευρύτερου αντιεξουσιαστικού χώρου, τα οποία νωρίτερα είχαν συγκεντρωθεί στην Καμάρα, υπέρ των καταλήψεων.
Δύο ΙΧ έχουν ακινητοποιηθεί αυτή την ώρα, στην Περιφερειακή Οδό, στην έξοδο από την Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης - Μουδανιών.
Η "Έλλη", ο μετροπόντικας που ανοίγει δρόμο σε μια από τις δύο υπόγειες σήραγγες της Καλαμαριάς, φτάνει την Δευτέρα, 26 Ιουνίου, στο σταθμό της Νέας Κρήνης, ενώ ετοιμάζεται να πιάσει δουλειά ο "Φρίξος".
Ένα ΙΧ ξέφυγε από την πορεία του και ανετράπη, στην Περιφερειακή Οδό, στο ρεύμα προς ανατολικά, στο ύψος του τούνελ της Τούμπας.
Μία μητέρα άφησε την τελευταία της πνοή σε τροχαίο δυστύχημα, στις Σέρρες, ενώ η 7χρονη κόρη της τραυματίστηκε ευτυχώς ελαφρά.
Στις αρχές Ιουλίου οι εργαζόμενοι στον ΟΑΣΘ συμπληρώνουν δύο μήνες απλήρωτοι. Ο τελευταίος μισθός που καταβλήθηκε ήταν του Απριλίου.
Να δοθεί λύση «εδώ και τώρα» στο πρόβλημα των σκουπιδιών, με άμεση αποκομιδή τους ζητά ο κόσμος της Αγοράς, όπως αναφέρει σε δήλωση του ο πρόεδρος του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης Μιχάλης Ζορπίδης, ο οποίος προτίθεται να ζητήσει την παρέμβαση της Δικαιοσύνης για να τερματιστεί η απαράδεκτη αυτή κατάσταση.
Δύο συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας είναι σήμερα προγραμματισμένες στη Θεσσαλονίκη.

Ζωντανα τωρα

FocusFM
Ραδ. παραγωγός: FocusFM
Πρόγραμμα: FocusFM
Ώρες: 23:59 - 07:00

FocusFM 103.6 Live

Ροη ειδησεων

Επικοινωνια

ΑΡ.Γ.Ε.ΜΗ. 128207206000

Τηλ. & FAX. 2310 500536

Τηλ. Δημοσ. Τμήματος: 2310500675

Εκπομπές: 2310 500 676, 500677

email: info@focusfm.gr

Δημοσιογράφοι: News@focusfm.gr

Τεχνικό τμήμα: Production@focusfm.gr

Τοποθεσια

O FOCUS FM ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΟΥ

undefined