Παρασκευή, 20 Ιουλίου 2018 10:59

Συνεργασία της Suzuki με το πανεπιστήμιο του Harvard

Ομάδα φοιτητών από το Πανεπιστήμιο του Harvard φιλοξενήθηκε στην Αθήνα για μία εβδομάδα από την Suzukiκαι είχαν την ευκαιρία να δουν εκ των έσω τον τρόπο λειτουργίας της εταιρίας, και να συμμετάσχουν σε ένα project για τη βελτίωση της εμπειρίας του πελάτη κατά την επίσκεψη του στο Δίκτυο Επισήμων Εμπόρων της Suzuki.

Η Suzuki ήταν ένας από τους 157 συνεργάτες (Field Globa lPartner) που επιλέχθηκαν παγκοσμίως για να συνεργαστούν με το πανεπιστήμιο του Harvard στο πλαίσιο του εν λόγω προγράμματος.

«Είμαστε στην ευχάριστη θέση να συνεργαζόμαστε με το Πανεπιστήμιο του Harvard που αποτελεί ένα παγκόσμιας φήμης BusinessSchool για να παρέχουμε στους φοιτητές μια εμπειρία εκμάθησης θεμάτων σχετικών με την επιχειρηματική λειτουργία και το brandingσε πραγματικές συνθήκες» δήλωσε ο κος Παναγιώτης Τορνάρος, Γενικός Διευθυντής της εταιρίας Suzukiκαι πρόσθεσε «Αισθανόμαστε σίγουροι ότι οι φοιτητές ήταν σε θέση να συγκεντρώσουν ιδέες εδώ, που δεν θα ήταν σε θέση να τις αποκομίσουν από μια συζήτηση μόνο μέσα στην τάξη».

Το FIELD Global Immersion είναι ένα μάθημα σχεδιασμένο για να ενισχύσει και να αναπτύξει την αντίληψη των φοιτητών σε θέματα που αφορούν την επιχειρηματικότητα σε παγκόσμιο επίπεδο - την ικανότητά τους να διαχειρίζονται και να λειτουργούν αποτελεσματικά σε διαφορετικούς πολιτισμούς και επιχειρηματικά πλαίσια. Στελέχη της εισαγωγικής εταιρίας Suzukiσυνεργάστηκαν με την ομάδα εξ αποστάσεως για μήνες πριν την άφιξή τους στη χώρα. Ενώ επί ελληνικού εδάφους, οι μαθητές παρακολούθησαν παρουσιάσεις από την διοικητική ομάδα του Ομίλου, επισκέφθηκαν εκθέσεις Suzukiμελετώντας την εμπειρία που προσφέρεται στον πελάτη, πραγματοποίησαν έρευνα και συνεντεύξεις με υποψήφιους και ήδη υπάρχοντες πελάτες στην περιοχή της Αθήνας και παρουσίασαν τις τελικές τους προτάσεις στη διοίκηση.

Σκοπός αυτής της εντυπωσιακής εμπειρίας είναι να δοθεί στους σπουδαστές του Πανεπιστημίου η ευκαιρία να υπάρξουν σε πραγματικό επιχειρηματικό περιβάλλον παρατηρώντας και κάνοντας πρακτική εργασία και όλα αυτά σε ένα άγνωστο γι΄αυτούς περιβάλλον.

Το Πανεπιστήμιο του Harvard αναγνωρίζει ότι αυτή η σημαντική εμπειρία που δίνεται στους σπουδαστές δεν θα ήταν δυνατή χωρίς την αρωγή των συνεργατών - FieldGlobalPartners που συμμετέχουν παγκοσμίως.

Οι Field Global Partners του προγράμματος αξίζει να σημειωθεί ότι θα φιλοξενήσουν περισσότερους από 930 μαθητές του Harvard Business School.

«Είμαστε εξαιρετικά ευγνώμονες για την συνεργασία μας και την αρωγή της εταιρίας Suzukiαλλά και όλους τους Field Global Partners για όλα όσα κάνουν για λογαριασμό των μαθητών μας», δήλωσε ο καθηγητής Juan Alcacer, επικεφαλής της σχολής FIELD, και συμπλήρωσε «Οι σπουδαστές επωφελούνται από αυτήν την εμπειρία και ελπίζουμε ότι οι επιχειρήσεις - συνεργάτες επίσης».

ΠΗΓΗ: www.newx.gr

 

FocusFM 103.6 Live

Ροη ειδησεων

Tουρκία: Οι S-400 θα ενεργοποιηθούν τον Απρίλιο του 2020

ΚΟΣΜΟΣ
Κυριακή, 15 Σεπτεμβρίου 2019 16:16

Τη Δευτέρα η κηδεία του Τάκη Σπυριδάκη

ΕΛΛΑΔΑ
Κυριακή, 15 Σεπτεμβρίου 2019 15:36

Ανήλικη έκλεψε κοσμήματα αξίας 10.000 ευρώ

ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
Κυριακή, 15 Σεπτεμβρίου 2019 15:24

Επικοινωνια

ΑΡ.Γ.Ε.ΜΗ. 128207206000

Τηλ. & FAX. 2310 500536

Τηλ. Δημοσ. Τμήματος: 2310500675

Εκπομπές: 2310 500 676, 500677

email: info@focusfm.gr

Δημοσιογράφοι: News@focusfm.gr

Τεχνικό τμήμα: Production@focusfm.gr

Τοποθεσια

O FOCUS FM ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΟΥ

undefined