Παρασκευή, 14 Ιουλίου 2017 10:13

Με προβολείς IntelliLux LED® επόμενης γενιάς το νέο Opel Insignia

Η Opel θα λανσάρει την επόμενη γενιά φώτων IntelliLux LED® με το νέο Insignia το 2017.

Πέρα από τα πολυάριθμα πλεονεκτήματα της βραβευμένης τεχνολογίας που λανσαρίστηκε για πρώτη φορά πέρσι στο Astra, οι πιο εξελιγμένοι και προηγμένοι προβολείς IntelliLux LED® του νέου Insignia διαθέτουν πρόσθετες λειτουργίες που βελτιώνουν την ορατότητα στο σκοτάδι.

Όταν η Opel αποκάλυψε το Monza Concept στο 2013 IAA και ο CEO Dr. Karl-Thomas Neumann ανακοίνωσε ότι ήταν μία πρόγευση από τα μοντέλα Opel του μέλλοντος, οι ειδικοί συστημάτων εξωτερικών φώτων της εταιρίας δεν ήταν μόνο ενθουσιασμένοι.

Απλά έβαζαν τις τελικές πινελιές στο (πλέον βραβευμένο) σύστημα προσαρμοζόμενων προβολέων IntelliLux LED® matrix του νέου Opel Astra, που αποτελείται από 16 στοιχεία LED – οκτώ σε κάθε πλευρά του οχήματος – το οποίο προσαρμόζει αυτόματα και συνεχώς το μήκος και την κατανομή της δέσμης φωτός σύμφωνα με τις συνθήκες κυκλοφορίας.

Καθώς θαύμαζαν το συναρπαστικό Monza Concept, οι ειδικοί συστημάτων φώτων της Opel αναρωτιόντουσαν επίσης πώς θα μπορούσαν να χωρέσουν την πρωτοποριακή τεχνολογία φωτισμού matrix που προοριζόταν για την επόμενη γενιά Insignia σε τόσο λεπτούς προβολείς.

Τα πράγματα κύλησαν ευνοϊκά για τους ειδικούς συστημάτων φώτων της Opel και προς όφελος των μελλοντικών αγοραστών του νέου Insignia: η πρόοδος των λυχνιών LED προχώρησε με ταχύτητα φωτός. Κατά τη διάρκεια εξέλιξης του Astra, οι λυχνίες LED είχαν γίνει ακόμα πιο συμπαγείς και ισχυρές, και οι μηχανικοί της Opel χρησιμοποίησαν την πολύ υψηλότερη απόδοσή τους για να χωρέσουν διπλάσια στοιχεία LED (32) στους - εμπνευσμένους από το Monza Concept - προβολείς του νέου Insignia σε σχέση με το Astra.

Λόγω των περισσοτέρων στοιχείων LED, οι αλλαγές γίνονται ομαλότερα με αποτέλεσμα οι φωτεινές δέσμες να προσαρμόζονται με μεγαλύτερη ακρίβεια. Έτσι, οι προσαρμοζόμενοι προβολείς ntelliLux LED® matrix του νέου Insignia παράγουν ακόμα πιο πλούσιο και έντονο φως.

«Από το Astra γνωρίζουμε πόσο οι πελάτες εκτιμούν τα πλεονεκτήματα των προβολέων IntelliLux LED® matrix» σχολιάζει ο Ingolf Schneider, Engineering Group Επικεφαλής Συστημάτων Εξωτερικών Φώτων. «Τώρα, φέρνουμε την εξελιγμένη, δεύτερη γενιά αυτής της καινοτόμου τεχνολογίας στην αγορά με το νέο Insignia, με πρόσθετες νέες λειτουργίες που θα βελτιώσουν περαιτέρω την ορατότητα τη νύχτα.»

Για αναβαθμισμένη ορατότητα στις στροφές με μεγάλη σκάλα φώτων, οι μηχανικοί πρόσθεσαν μία νέα λειτουργία στους προβολείς IntelliLux LED® matrix του νέου Insignia. Η ένταση τη δέσμης των εσωτερικών στοιχείων αυξάνεται ανάλογα με τη γωνία διεύθυνσης, ώστε να φωτιστεί περισσότερο η στροφή.

Κάθε προβολέας IntelliLux LED® περιλαμβάνει επίσης μία εστιασμένη δέσμη μεγάλης σκάλας που παρέχει πρόσθετο φωτισμό σε εμβέλεια μέχρι 400 m, βελτιώνοντας περαιτέρω την ορατότητα του νέου Insignia μακριά.

Παρά το φουτουριστικό DNA που χαρακτηρίζει το πρωτότυπο Monza Concept, οι προσαρμοζόμενο προβολείς IntelliLux LED® matrix του νέου Opel Insignia λειτουργούν τρομερά απλά: Μόλις το αυτοκίνητο βγει από μία αστική περιοχή, οι προβολείς IntelliLux LED® ενεργοποιούνται αυτόματα και στη συνέχεια προσαρμόζουν σταθερά την εμβέλεια και κατανομή της δέσμης σε όλες τις κυκλοφοριακές συνθήκες, είτε πρόκειται για οδήγηση στην πόλη, σε επαρχιακό δρόμο, ή στον αυτοκινητόδρομο, σε στροφές ή σε καμπές. Κάνοντας κυριολεκτικά τη νύχτα μέρα για το νέο Opel Insignia – αλλά χωρίς να ενοχλούν τους άλλους οδηγούς.

FocusFM 103.6 Live

Ζωντανα τωρα

Κυριάκος Μπογιατζής
Ραδ. παραγωγός: Κυριάκος Μπογιατζής
Πρόγραμμα: μουσική εκπομπή
Ώρες: 19:00 - 21:00

Ροη ειδησεων

Κατασβέστηκε Φωτιά Στην Αγία Παρασκευή

ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
Σάββατο, 18 Αυγούστου 2018 19:40

Στους πλειστηριασμούς το πρώτο μετα-μνημονιακό σοκ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
Σάββατο, 18 Αυγούστου 2018 18:30

Tι άλλαξε στο Δημόσιο στα 7 χρόνια του Μνημονίου

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
Σάββατο, 18 Αυγούστου 2018 18:29

Συνάντηση Μέρκελ-Πούτιν με φορτωμένη ατζέντα

ΚΟΣΜΟΣ
Σάββατο, 18 Αυγούστου 2018 17:28

Τουρκική πρόκληση με NAVTEX διάσωσης στις Οινούσσες

ΕΛΛΑΔΑ
Σάββατο, 18 Αυγούστου 2018 16:16

Έκτακτη διακοπή νερού στο Ωραιόκαστρο

ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
Σάββατο, 18 Αυγούστου 2018 16:14

Υπό έλεγχο η φωτιά στη Χαλκιδική

ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
Σάββατο, 18 Αυγούστου 2018 14:52

Φωτιά στη Μόλα Καλύβα

ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
Σάββατο, 18 Αυγούστου 2018 13:35

Πολύ υψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς και αύριο Κυριακή

ΕΛΛΑΔΑ
Σάββατο, 18 Αυγούστου 2018 13:00

Επικοινωνια

ΑΡ.Γ.Ε.ΜΗ. 128207206000

Τηλ. & FAX. 2310 500536

Τηλ. Δημοσ. Τμήματος: 2310500675

Εκπομπές: 2310 500 676, 500677

email: info@focusfm.gr

Δημοσιογράφοι: News@focusfm.gr

Τεχνικό τμήμα: Production@focusfm.gr

Τοποθεσια

O FOCUS FM ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΟΥ

undefined