Πέμπτη, 10 Αυγούστου 2017 19:02

Bentley on demand: Μία νέα πραγματική εμπειρία concierge- style

Η Bentley ανακοινώνει σήμερα μια μοναδική υπηρεσία πολυτελείας που συνδέεται με την κινητικότητα, σχεδιασμένη να παρέχει στους πελάτες της άμεση λύση της μετακίνησής τους, όπου κι αν βρίσκονται. 

Ως το επόμενο βήμα στη στρατηγική της εταιρείας, η Bentley προσφέρει στους πελάτες τη δυνατότητα να αποφύγουν την ταλαιπωρία και την γραφειοκρατία των παραδοσιακών υπηρεσιών ενοικίασης αυτοκινήτων.

 

Η ανακοίνωση αυτή έρχεται μόλις έξι μήνες μετά την επιτυχημένη δοκιμή της εταιρείας με την Filld, μια υπηρεσία παράδοσης καυσίμων που βασίζεται σε εφαρμογές κινητής τηλεφωνίας, η οποία παρέχει στους ιδιοκτήτες τεράστια εξοικονόμηση χρόνου που δεν χρειάζεται ποτέ να αναζητήσουν ή να σταματήσουν σε σταθμό καυσίμων ξανά.

Η εφαρμογή Bentley on demand έχει δημιουργηθεί για να καλύψει τις προσδοκίες των ιδιοκτητών που επιθυμούν να οδηγήσουν μια Bentley ενώ ταξιδεύουν ή ένα ξεχωριστό μοντέλο της μάρκας για ειδικές περιστάσεις. Είτε πρόκειται για ένα Bentayga SUV για οικογενειακές περιπέτειες, είτε για μια πολυτελή Mulsanne Speed, η Bentley προσφέρει το αυτοκίνητο που θα καλύψει τις ανάγκες του πελάτη, μέσω μιας υπηρεσίας (door-to-door)) με την υψηλότερη ποιότητα.

Η Bentley on demand είναι τώρα διαθέσιμη στους υπάρχοντες ιδιοκτήτες της Bentley ως μια υπηρεσία εξυπηρέτησης μέσω της εφαρμογής Bentley Network. Τα μέλη απλώς κατεβάζουν την εφαρμογή, επικυρώνουν το λογαριασμό τους και επιλέγουν ένα μοντέλο της μάρκας από τον πολύ μεγάλο διαθέσιμο πολυτελές στόλο.

Μετά από μια επιβεβαίωση, μια ευγενική υπενθύμιση της κράτησης θα σταλεί μία ώρα πριν από την παράδοση και το μέλος θα λάβει ένα άλλο μήνυμα μέσω του οποίου θα ενημερώνεται για την άφιξη του αυτοκινήτου. Η υπηρεσία έχει σχεδιαστεί για να διασφαλίζει την απρόσκοπτη παράδοση του αυτοκινήτου σε μια βολική τοποθεσία και την ελάχιστη αναμονή του μέλους του δικτύου της Bentley.

Κατά την παράδοση ο οδηγός της υπηρεσίας, θα εξηγήσει και θα επιδείξει τα χαρακτηριστικά του αυτοκινήτου στον ενδιαφερόμενο και όταν ολοκληρωθεί η κράτηση, ο ίδιος οδηγός της Bentley θα συναντήσει τον πελάτη στην προτιμώμενη θέση του για να παραλάβει το αυτοκίνητο.

Εκτός από την πολυτέλεια και την υψηλή απόδοση που αναμένουν οι ιδιοκτήτες της Bentley, η μάρκα προσφέρει στους πελάτες της, μια εξατομικευμένη, βολική και αξέχαστη εμπειρία.

Τα μέλη του Δικτύου της Bentley καλούνται να βιώσουν την μοναδική αυτή εμπειρία κατόπιν αιτήσεώς τους μέσω της αποκλειστικής εφαρμογής του δικτύου. Η νέα υπηρεσία θα δοκιμαστεί στο Λος Άντζελες, τη Νέα Υόρκη και το Ντάλλας καθ 'όλη τη διάρκεια του καλοκαιριού.

ΠΗΓΗ: www.newx.gr

 

FocusFM 103.6 Live

Ζωντανα τωρα

Δεν υπάρχει κάποιο πρόγραμμα αυτήν την στιγμή.

Ροη ειδησεων

Στις φλόγες το Πολεμικό Μουσείο στα Χανιά

ΕΛΛΑΔΑ
Κυριακή, 22 Ιουλίου 2018 22:35

Πυρκαγιά σε χαρτοποιία στο Βέλο Κορινθίας

ΕΛΛΑΔΑ
Κυριακή, 22 Ιουλίου 2018 19:05

Ιράν: Σεισμός 5,9 Ρίχτερ - Δεκάδες τραυματίες

ΚΟΣΜΟΣ
Κυριακή, 22 Ιουλίου 2018 18:00

Κλειστή λόγω καύσωνα η Ακρόπολη

ΕΛΛΑΔΑ
Κυριακή, 22 Ιουλίου 2018 17:05

Πυρκαγιά σε επιχείρηση ξυλείας στη Νεοχωρούδα

ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
Κυριακή, 22 Ιουλίου 2018 15:45

Επικοινωνια

ΑΡ.Γ.Ε.ΜΗ. 128207206000

Τηλ. & FAX. 2310 500536

Τηλ. Δημοσ. Τμήματος: 2310500675

Εκπομπές: 2310 500 676, 500677

email: info@focusfm.gr

Δημοσιογράφοι: News@focusfm.gr

Τεχνικό τμήμα: Production@focusfm.gr

Τοποθεσια

O FOCUS FM ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΟΥ

undefined