Σάββατο, 23 Φεβρουαρίου 2019 11:39

Κωνσταντοπούλου: Σκάνδαλο το δάνειο Πολάκη

«Να μην θεωρούμε ότι ο Πολάκης είναι ένα απολωλός πρόβατο, συγγνώμη από τα τετράποδα» είπε η Ζωή Κωνσταντοπούλου σε τηλεοπτική συνέτευξή της στον Σκάι.

«Είναι εντεταλμένος του Τσίπρα, της δωροδοκίας δικαστών, έχει μόνος του ομολογήσει ότι η κυβέρνηση δωροδοκεί δικαστές» είπε η επικεφαλής της Πλεύσης Ελευθερίας για τον αναπληρωτή υπουργό Υγείας. Και συνέχισε η κυρία Κωνσταντοπούλου εξαπολύοντας κατά μέτωπον επίθεση στην κυβέρνηση Τσίπρα: «Ο Πολάκης ξεκάθαρα ηχογράφησε τη συνομιλία του με τον Στουρνάρα και χωρίς τη συναίνεσή του τη δημοσίευσε. Είναι κακούργημα αυτό που διαπράχθηκε κι από τον Πολάκη και από τον Βαξεβάνη». Μάλιστα, κατά την άποψη που διατύπωσε η πρώην πρόεδρος της Βουλής «είναι εκτεθειμένη η δικαιοσύνη γιατί δεν κινήθηκε με τη διαδικασία του αυτοφώρου» σε βάρος του Παύλου Πολάκη για την παράνομη ηχογράφηση της συνομιλίας του με τον διοικητή της Τραπέζης της Ελλάδος την προηγούμενη Δευτέρα 18 Φεβρουαρίου.

«Από τη συνομιλία δεν κινδυνεύει ο Στουρνάρας ούτε απειλείται. Κινδυνεύει η ασφάλεια, το απόρρητο των επικοινωνιών που είναι συνταγματικό δικαίωμα» τόνισε η Ζωή Κωνσταντοπούλου και συμπλήρωσε:«Αυτές οι απειλές ηχογραφούμε και δημοσιεύουμε ή βγάζουμε τα ερωτικά emails δικαστή -γιατί έχει γίνει κι αυτό στο παρελθόν- είναι παρακρατικές μέθοδοι, μαφιόζικες πρακτικές».

«Όλα αυτά γίνονται με εντολή του Τσίπρα. Αν κάποια στιγμή πετάξει τον Πολάκη στις ράγες του τρένου, αυτό δεν αλλάζει. Εγώ δεν τον είπα κανίς χαριτολογώντας» επισήμανε και επανέλαβε: «Μην έχετε καμιά εμφιβολία ότι όλα αυτά τυγχάνουν της έγκρισης του Τσίπρα και του Παππά».

Ειδικά για την αποκάλυψη της εφημερίδας ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ για το καταναλωτικό δάνειο των 100.000 ευρώ από τον Παύλο Πολάκη, η Ζωή Κωνσταντοπούλου έκανε λόγο για σκάνδαλο.

«Είναι σκάνδαλο ένας υπουργός λίγους μήνες πριν τις εκλογές να παίρνει καταναλωτικό δάνειο 100.000 ευρώ από κρατικά ελεγχόμενη τράπεζα. Κι αυτό τη στιγμή που η κυβέρνηση κάνει κατασχέσεις στα σπίτια... Όταν παίρνονται προεκλογικά δάνεια προφανώς είναι για άλλο σκοπό» είπε η κυρία Κωνσταντοπούλου.

«Αυτοδανειοδοτούνται οι υπουργοί εκμεταλλευόμενοι τη θέση τους! Είναι μια βαθιά ανήθικη διαδικασία» ξέσπασε η Ζωή Κωνσταντοπούλου.

«Το θέμα όπως ανέκυψε, θέτει και τους πολίτες προ ενός βασικού διλήμματος: Θέλεις κόμματα τύπου ΠΑΣΟΚ και ΝΔ, για τα οποία διαφημίζουν-κατέθεσε ο Τσουκάτος πριν από λίγες ημέες -ότι ρέουν πακτωλοί χρημάτων ή θέλεις κόμματα σαν την Πλεύση Ελευθερίας που καλούν μόνο τους πολίτες να τα στηρίζουν;» ήταν το ερώτημα που έθεσε στον Σκάι κλείνοντας την τοποθέτησή της.

FocusFM 103.6 Live

Ροη ειδησεων

«Αγριεύει» ο καιρός από την Κυριακή

ΕΛΛΑΔΑ
Παρασκευή, 22 Νοεμβρίου 2019 22:17

Θάσος: Παραμένουν τα προβλήματα λόγω της κακοκαιρίας

ΕΛΛΑΔΑ
Παρασκευή, 22 Νοεμβρίου 2019 20:34

Αιματηρό επεισόδιο μεταξύ αλλοδαπών στη Θεσσαλονίκη

ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
Παρασκευή, 22 Νοεμβρίου 2019 20:38

Θ. Σκυλακάκης: Επί ΣΥΡΙΖΑ όσοι δεν είχαν λεφτά κρύωναν

ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Παρασκευή, 22 Νοεμβρίου 2019 20:24

Τι θέλουν οι Ιταλοί: Η ΠΚΜ προσέγγισε «tour operators»

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
Παρασκευή, 22 Νοεμβρίου 2019 18:56

Τραγικό τέλος στην εξαφάνιση 75χρονου ψαρά

ΕΛΛΑΔΑ
Παρασκευή, 22 Νοεμβρίου 2019 17:58

Επικοινωνια

ΑΡ.Γ.Ε.ΜΗ. 128207206000

Τηλ. & FAX. 2310 500536

Τηλ. Δημοσ. Τμήματος: 2310500675

Εκπομπές: 2310 500 676, 500677

email: info@focusfm.gr

Δημοσιογράφοι: News@focusfm.gr

Τεχνικό τμήμα: Production@focusfm.gr

Τοποθεσια

O FOCUS FM ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΟΥ

undefined