«Μας οδηγούν σε διάλογο τι είδους διάλογο όμως» αναρωτήθηκε μιλώντας στον Focus Fm 103,6 ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης.
«Δραματικές οι επόμενες ημέρες, μας πάνε σε συνεκμετάλλευση στο Αιγαίο» εκτίμησε ο Πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης.
Στην εκτίμηση ότι το Oruc Reis μπορεί να είναι αντιπερισπασμός προέβη, μιλώντας στον FOCUS FM 103.6, ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης, Κυριάκος Βελόπουλος.
Μετά την συμφωνία Ελλάδας - Αιγύπτου και τις νέες εντάσεις από πλευράς Τουρκίας στην περιοχή του Καστελόριζου, ο κ. Ηλίας Κονοφάγος, Χημικός Μηχανικός και μέλος της Επιτροπής Ενέργειας της Ακαδημίας Αθηνών, μιλάει στον Focus FM.
Στην σημερινή του εκπμπή στον FOCUS FM, ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης Κυριάκος Βελόπουλος, αναφερόμενος στις νέες προκλήσεις των Τούρκων με την νέα NAVTEX στην περιοχή του Καστελόριζου, ζήτησε για ακόμη ία φορά σύγκλιση του Συμβουλίου πολιτικών Αρχηγώνπροκειμένου να καθοριστούν οι κόκκινες γραμμές της Ελλάδας.
Ο βουλευτής Β' Θεσσαλονίκης της Ελληνικής Λύσης Κώστας Χήτας, μία μέρα μετά την ξαφνική συμφωνία ΑΟΖ μεταξύ Ελλάδας – Αιγύπτου, μιλάει στον FOCUS FM και στην εκπομπή «Σχολιάζοντας την επικαιρότητα» με τον Κωνσταντίνο Τουτσίδη.
Ο αντιστράτηγος ε.α. Λάμπρος Τζούμης αναλύει τα όσα μέχρι τώρα γνωρίζουμε για την συμφωνία ΑΟΖ με την Αίγυπτο στον FOCUS FM και στην εκπομπή «Σχολιάζοντας την επικαιρότητα» με τον Κωνσταντίνο Τουτσίδη.
Με νέα μέτρα και πρόστιμα για την αντιμετώπιση του κορωνοϊού η Αστυνομία καλείται να αναλάβει άλλη μια ευθύνη. Πόσο εφικτό είναι κάτι τέτοιο στην ήδη βεβαρημένη καθημερινότητα του Έλληνα αστυνομικού; Ο αντιπρόεδρος της ΠΟΑΣΥ Θεόφιλος Παπαδάκης μιλάει στον FOCUS FM και στην εκπομπή «Σχολιάζοντας την επικαιρότητα» με τον Κωνσταντίνο Τουτσίδη.
Με τα κρούσματα του κορωνοϊού να αυξάνονται και το δίδυμο Τσιόδρα-Χαρδαλιά να επανεμφανίζεται για έκτακτη ενημέρωση μετά από μήνες, ο καθηγητής Κλινικής Φαρμακολογίας, Δημήτρης Κούβελας μιλάει στον FOCUS FM και στην εκπομπή «Σχολιάζοντας την επικαιρότητα» με τον Κωνσταντίνο Τουτσίδη.

FocusFM 103.6 Live

Ροη ειδησεων

Φωτιά για δεύτερη μέρα στα Χανιά

ΕΛΛΑΔΑ
Πέμπτη, 13 Αυγούστου 2020 16:54

Επικοινωνια

ΑΡ.Γ.Ε.ΜΗ. 128207206000

Τηλ. & FAX. 2310 500536

Τηλ. Δημοσ. Τμήματος: 2310500675

Εκπομπές: 2310 500 676, 500677

email: info@focusfm.gr

Δημοσιογράφοι: News@focusfm.gr

Τεχνικό τμήμα: Production@focusfm.gr

Τοποθεσια

O FOCUS FM ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΟΥ

undefined