Πέμπτη, 12 Σεπτεμβρίου 2019 11:31

Ο Δημήτρης Δαγκλής στον Focus Fm 103,6 «Γάγγραινα η σύμβαση της προηγούμενης δημοτικής αρχής για την ελεγχόμενη στάθμευση »

« Γάγγραινα» χαρακτήρισε ο εντεταλμένος σύμβουλος του δήμου Θεσσαλονίκης, για θέματα δημοτικής αστυνομίας, Δημήτρης Δαγκλής τη σύμβαση που είχε υπογράψει η προηγούμενη δημοτική αρχή με ιδιωτική εταιρία για την ελεγχόμενη στάθμευση στους δρόμους της Θεσσαλονίκης.

Μελετάται ήδη , είπε , ο κ. Δαγκλής μιλώντας στην εκπομπή «Διπλός ελληνικός» του Focus fm, το πώς μπορεί να αλλάξει η σύμβαση αυτή καθώς η προτίμηση της νέας δημοτικής αρχής δεν είναι η εισπρακτική πολιτική, αλλά η διευκόλυνση του πολίτη.
« Υπάρχει μία σύμβαση η οποία είναι γάγγραινα. Το λέω ορθά κοφτά, υπάρχει ένα θέμα εκεί πέρα θα δούμε πως θα το αντιμετωπίσουμε. Αναγκάζεται ένα μεγάλο μέρος της δημοτικής αστυνομίας να πηγαίνει εκεί πέρα για να φτάνουμε κάποιους στόχους. Είναι λάθος ο σχεδιασμός », είπε ο κ. Δαγκλής.
Αναφερόμενος και στο θέμα του παραεμπορίου αποκάλυψε ότι στην αστυνομική διεύθυνση Θεσσαλονίκης δημιουργήθηκε ειδική ομάδα για την αντιμετώπιση του τεράστιου αυτού προβλήματος. Συμπλήρωσε ότι η δημοτική αρχή έχει προχωρήσει ήδη σε στενή συνεργασία με την Ελληνική Αστυνομία προκειμένου να αντιμετωπισθούν από κοινού, παρόμοια θέματα που απασχολούν την καθημερινότητα του πολίτη.
«Τις επόμενες ώρες θα μιλήσω και με τους διοικητές των τμημάτων που αστυνομεύουν όλο τον Δήμο Θεσσαλονίκης και με τον Διοικητή Α.Τ. Λευκού Πύργου και με τον Διοικητή της Τούμπας και με τον Διευθυντή της Αστυνομίας θα υπάρξει ένα κοινό σχέδιο δράσης θα τα βάλουμε όλα κάτω, υπάρχουν δεδομένα παλιότερων ετών τα οποία θα τα χρησιμοποιήσουμε », και συμπλήρωσε.
«Δόθηκε ήδη εντολή να υπάρξει ειδική ομάδα μέσα στην Διεύθυνση της Αστυνομίας μόνο και μόνο για το παραεμπόριο» δήλωσε .
Τέλος ο κ. Δαγκλής δεσμεύθηκε «στον αέρα» ότι είναι θέμα λίγων ημερών η αντιμετώπιση και του προβλήματος του διπλό ή και ...τριπλοπαρκαρίσματος στην οδό Δωδεκανήσου , στην οδό Πολυτεχνείου και σε άλλους δρόμους της Θεσσαλονίκης.

 

Media

FocusFM 103.6 Live

Ροη ειδησεων

Φωτιά για δεύτερη μέρα στα Χανιά

ΕΛΛΑΔΑ
Πέμπτη, 13 Αυγούστου 2020 16:54

Επικοινωνια

ΑΡ.Γ.Ε.ΜΗ. 128207206000

Τηλ. & FAX. 2310 500536

Τηλ. Δημοσ. Τμήματος: 2310500675

Εκπομπές: 2310 500 676, 500677

email: info@focusfm.gr

Δημοσιογράφοι: News@focusfm.gr

Τεχνικό τμήμα: Production@focusfm.gr

Τοποθεσια

O FOCUS FM ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΟΥ

undefined