Τετάρτη, 13 Νοεμβρίου 2019 11:45

Δ.Βαρτζόπουλος στον FOCUS FM: Ο κόσμος περιμένει από εμάς να διαφυλάξουμε την καθημερινότητά του, δε με νοιάζει τί κάνει η Αριστερά-ΗΧΗΤΙΚΟ

"Αυτό, που για τον ΣΥΡΙΖΑ είναι ένα αυταρχικό κράτος, για μένα είναι ένα ευνομούμενο κράτος", είπε μιλώντας στον FOCUS FM 103,6 ο βουλευτής της ΝΔ, Δημήτρης Βαρτζόπουλος.


" Ο κόσμος περιμένει από εμάς να διαφυλάξουμε την καθημερινότητά του, δε με νοιάζει τί κάνει η Αριστερά. Το πρόβλημα δεν είναι με εκείνους, που θέλουν να διαφυλάξουν την τάξη, το πρόβλημα είναι με εκείνους, που θέλουν να διαταράξουν την τάξη", πρόσθεσε.

"Ακόμη και με το νομοσχέδιο για το νέο ποινικό κώδικα τα πράγματα δεν πάνε εκεί, που δεν έπρεπε να πάνε. Υπάρχει ακόμη ένα θέμα στο οποίο πρέπει να μπει μία τάξη, αυτό με τις διαδηλώσεις. Πρέπει να γίνουμε Ευρώπη και στην Ευρώπη δεν μπορούν 150 άνθρωποι να διακόπτουν τη ζωή στις μεγάλες πόλεις", είπε ο κ.Βαρτζόπουλος μιλώντας στην εκπομπή "Σχολιάζοντας την Επικαιρότητα" με τη Δέσποινα Μποτίτση και το Γιάννη Πηλίδη.

Για το πρόβλημα της ασφάλειας και στη Θεσσαλονίκη, με αφορμή τα δύο περιστατικά μαχαιρώματος μέσα μεσημέρι στο κέντρο, κάλεσε τους πολίτες "να καλούν την αστυνομία" και υποστήριξε, ότι θα επιληφθεί και ο ίδιος του θέματος, με επαφές, που έχει προγραμματίσει με υπηρεσιακούς παράγοντες στη συμπρωτεύουσα.

Για τους παράνομους μετανάστες και τις απειλές Ερντογάν, ότι θα στείλει "κύματα" στην Ευρώπη, τόνισε, ότι η απάντηση είναι το τρίπτυχο: έλεγχοι στα σύνορα, δημιουργία κλειστών αναχωρησιακών κέντρων και έλεγχοι για παραβατικότητα. "Έχουμε ακόμη θέματα, παραδέχθηκε, πρέπει να γίνουν και άλλες προσλήψεις". Άσκησε μάλιστα κριτική στις χώρες της Ε.Ε. για την ανταπόκρισή τους, λέγοντας πως "εξαρτάται από δικά τους εσωτερικά ζητήματα", ενώ πρόσθεσε, ότι "εκεί υπάρχει πρόβλημα, δυστυχώς η ΕΕ δεν έχει ενιαία ηγεσία, έχει μία συλλογικότητα στη λήψη αποφάσεων, η οποία είναι κατωτέρα των περιστάσεων".

Γι α την προανακριτική επιτροπή της Βουλής, που ερευνά τους χειρισμούς Παπαγγελόπουλου στο σκάνδαλο Novarits, εμφανίστηκε ικανοποιημένος, που "ο ΣΥΡΙΖΑ έδειξε, ότι έχει μία αίσθηση θεσμικότητας. Ελπίζω κάποτε ο ΣΥΡΙΖΑ να μετεξελιχθεί σε ένα κανονικό κόμμα", είπε.

Ακούστε ολόκληρη τη συνέντευξη του Δημήτρη Βαρτζόπουλου στον FOCUS FM 103,6, εδώ: 

Media

{YouTube}
{/YouTube}

FocusFM 103.6 Live

Ροη ειδησεων

Οργή Τσελίκ για την επίσκεψη Πομπέο στην Ελλάδα

ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Τετάρτη, 30 Σεπτεμβρίου 2020 09:22

Προς αναβολή το Τζένοα-Τορίνο

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
Τρίτη, 29 Σεπτεμβρίου 2020 20:21

Διακοπές ρεύματος την Πέμπτη στη Θεσσαλονίκη

ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
Τρίτη, 29 Σεπτεμβρίου 2020 19:17

Επικοινωνια

ΑΡ.Γ.Ε.ΜΗ. 128207206000

Τηλ. & FAX. 2310 500536

Τηλ. Δημοσ. Τμήματος: 2310500675

Εκπομπές: 2310 500 676, 500677

email: info@focusfm.gr

Δημοσιογράφοι: News@focusfm.gr

Τεχνικό τμήμα: Production@focusfm.gr

Τοποθεσια

O FOCUS FM ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΟΥ

undefined