Μια νέα τάσης ευεξίας κάνει θραύση στην Ταϊβάν!
Μικροί ακονισμένοι μπαλτάδες ακουμπούν το πρόσωπο και το σώματος, με το μόνο που χωρίζει αυτά τα δύο μέρη να είναι ένα κομμάτι ύφασμα.
Η θεραπεία έχει τις ρίζες της στην Κίνα και είναι 2.500 ετών. Ωστόσο, εδώ έχουμε δημιουργήσει μια πρωτόγνωρη νέα θεραπεία με μαχαίρια.

Περίπου 3.000 χρόνια πριν, η κόρη ενός ιερέα στην Αίγυπτο έχασε το μεγάλο δάχτυλο του ποδιού της σε ατύχημα. Η ίδια έζησε κανονικά την υπόλοιπη ζωή της μέχρι που πέθανε από φυσικά αίτια και θάφτηκε σε έναν τάφο όχι μακριά από το Λούξορ, σε ένα νεκροταφείο που προοριζόταν για τα μέλη της κοινότητας που ανήκαν σε ανώτερη κοινωνική τάξη.

Τα ρομπότ στο μέλλον δεν θα κλέβουν μόνο τις δουλειές μας, αλλά θα κάνουν και τις δουλειές του σπιτιού. Ισπανοί ερευνητές παρουσίασαν ένα ανθρωποειδές ρομπότ που σιδερώνει ρούχα – με μεγάλη μάλιστα προσοχή στο έργο του, ώστε να μην αφήσει καμία ζάρα.
 

Πρόκειται ίσως για τον διασημότερο και τον πιο ανεξάρτητο σκύλο του Σιάτλ των Ηνωμένων Πολιτειών.

Ακόμη και εν μέσω του καύσωνα που έχει πλήξει τη Μ. Βρετανία, κάποιες εταιρείες επιμένουν στην τήρηση του ενδυματολογικού κώδικα! Ένας 20χρονος τον «έσπασε» αυτόν τον κώδικα!
Ο 20χρονος Τζόι Μπαρτζ που εργάζεται σε τηλεφωνικό κέντρο εμφανίστηκε στη δουλειά του φορώντας βερμούδα, αλλά ο εργοδότης του τον έστειλε στο σπίτι του και εκείνος επέστρεψε με φόρεμα!
Ακούστε όμως τι συνέβη μετά!

Σε κάποια μέρη της Ιαπωνίας, οι μαθητές αφιερώνουν περίπου 20 λεπτά καθημερινά για να καθαρίσουν την τάξη τους.

Μελετώντας το σώμα σπιθαμή προς σπιθαμή διάφοροι επιστήμονες ανά τον κόσμο ανακάλυψαν σπουδαία μυστικά αλλά και απίθανα “κόλπα” που μόνο αυτό γνωρίζει, προκειμένου να αντιμετωπίσει μια δύσκολη κατάσταση στον οργανισμό. Επειδή, όμως, τίποτα δεν μένει κρυφό, ήρθε η ώρα να τα μάθουμε και εμείς για να το βοηθάμε πού και πού!

Λατρεμένοι οι μπαμπάδες αλλά κάποιοι στο ζωικό βασίλειο συμμετέχουν ενεργά στο μεγάλωμα των παιδιών!
Ακούστε ποιοι είναι οι πιο «δουλευταράδες» πατεράδες!

Ζωντανα τωρα

FocusFM
Ραδ. παραγωγός: FocusFM
Πρόγραμμα: FocusFM
Ώρες: 23:59 - 07:00

FocusFM 103.6 Live

Ροη ειδησεων

Επικοινωνια

ΑΡ.Γ.Ε.ΜΗ. 128207206000

Τηλ. & FAX. 2310 500536

Τηλ. Δημοσ. Τμήματος: 2310500675

Εκπομπές: 2310 500 676, 500677

email: info@focusfm.gr

Δημοσιογράφοι: News@focusfm.gr

Τεχνικό τμήμα: Production@focusfm.gr

Τοποθεσια

O FOCUS FM ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΟΥ

undefined