Στους πάγκους επιστρέφει ο Ζινεντίν Ζιντάν, καθώς –σύμφωνα με όσα αναφέρουν ΜΜΕ του εξωτερικού συμφώνησε να διαδεχτεί τον Ντιντιέ Ντεσάμπ στην τεχνική ηγεσία της Εθνική Γαλλίας.
Η επιστροφή του «Ζιζού» είναι προ των πυλών!
Ο Γάλλος τεχνικός βρίσκεται μακριά από τους πάγκους τα τελευταία χρόνια, όμως φαίνεται πως έχει έρθει σε προφορική συμφωνία με τους «τρικολόρ» και θα αναλάβει καθήκοντα αμέσως μετά την ολοκλήρωση του Παγκόσμιο Κύπελλο Ποδοσφαίρου 2026.
Την αποκάλυψη έκανε ο Ρομάνο μέσω βίντεο το βράδυ της Παρασκευής (20/2), προκαλώντας έντονες αντιδράσεις και μεγάλο ενθουσιασμό στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.
Ο Ζιντάν έχει στο ενεργητικό του δύο επιτυχημένες θητείες στον πάγκο της Ρεάλ Μαδρίτης, με την οποία κατέκτησε τρία διαδοχικά UEFA Champions League (2016, 2017, 2018) και ένα πρωτάθλημα Ισπανίας.
Πλέον, ο μεγάλος στόχος του είναι να οδηγήσει τη Γαλλία στην κορυφή της Ευρώπης και του κόσμου ως προπονητής, όπως είχε κάνει και ως ποδοσφαιριστής, κατακτώντας το Παγκόσμιο Κύπελλο Ποδοσφαίρου 1998 και το UEFA Euro 2000.



