Οι αποκαλύψεις στα αρχεία του Τζέφρι Έπσταϊν συνεχίζονται, με νέα έγγραφα και φωτογραφίες που φέρνουν στο φως προσωπικότητες από τον χώρο της επιστήμης, της πολιτικής και της ψυχαγωγίας.
Μία νέα φωτογραφία από τα αρχεία του Έπσταϊν, που δόθηκε στη δημοσιότητα από το αμερικανικό υπουργείο Δικαιοσύνης, κάνει τον γύρο του κόσμου: Ο καθηγητής Στίβεν Χόκινγκ χαμογελάει πλατιά, ανάμεσα σε δύο νεαρές γυναίκες με μπικίνι. Ο διάσημος αστροφυσικός από το Κέιμπριτζ και οι δύο γυναίκες απεικονίζονται να κρατούν κοκτέιλ, καθώς ποζάρουν κάνοντας ηλιοθεραπεία.
Professor Stephen Hawking seen grinning from ear-to-ear sandwiched between two bikini-clad women in latest jaw-dropping Epstein files photo https://t.co/aubRgI8jX3
— Daily Mail (@DailyMail) February 24, 2026
Ο Χόκινγκ, ο οποίος πέθανε τον Μάρτιο του 2018 σε ηλικία 76 ετών, έχοντας ζήσει για περισσότερα από 50 χρόνια με νόσο του κινητικού νευρώνα (ALS), φιλοξενήθηκε από τον Έπσταϊν τον Μάρτιο του 2006, πέντε μήνες πριν ο χρηματοδότης κατηγορηθεί για πρώτη φορά για προσέλκυση πελατών σε πορνεία.
Η τοποθεσία και η ακριβής ημερομηνία λήψης της φωτογραφίας δεν έχουν επιβεβαιωθεί, ωστόσο εκτιμάται ότι ενδέχεται να τραβήχτηκε στις Παρθένες Νήσους.

Σύμφωνα με τη Daily Mail, ο Στίβεν Χόκινγκ συγκαταλεγόταν στους 21 επιστήμονες που είχαν προσκληθεί από τον Τζέφρι Επστάιν στο ιδιωτικό του νησί το 2006. Το όνομά του εμφανίζεται 250 φορές στα αρχεία της υπόθεσης, χωρίς ωστόσο να έχει προκύψει εμπλοκή του σε αξιόποινη πράξη.
Παράλληλα, η Le Parisien έφερε στο φως φωτογραφίες από την πολυτελή κατοικία του Επστάιν στο Παρίσι, επί της Avenue Foch. Το διαμέρισμα των 18 δωματίων, βαμμένο σε κόκκινες και ροζ αποχρώσεις, περιλάμβανε τραπέζι μασάζ, ερωτικά βοηθήματα και φωτογραφίες γυμνών γυναικών, μεταξύ των οποίων και μία όπου ο Επστάιν εμφανίζεται δίπλα σε δύο γυμνόστηθες γυναίκες.






