Θεσσαλονίκη: 44χρονος «τρύπωσε» σε θάλαμο νοσηλείας του ΑΧΕΠΑ και έκλεψε από ασθενείς

«Δεν κατάλαβα πώς μπήκα στον θάλαμο», υποστήριξε στην απολογία του

focusfm.gr
6 Μαρτίου 2026, 18:07
ΑΧΕΠΑ: 1.500 rapid test στο νοσοκομείο, μετά τα 10 κρούσματα στο προσωπικό

Ο 44χρονος που μπήκε χθες τα ξημερώματα σε θάλαμο νοσηλείας του ΑΧΕΠΑ, έκλεψε πορτοφόλι με χρήματα κι ένα κινητό τηλέφωνο από δύο γυναίκες που νοσηλεύονται. Οι κινήσεις του έγιναν αντιληπτές από υπάλληλο φύλαξης του νοσηλευτικού ιδρύματος που ειδοποίησε την Άμεση Δράση. Ο 44χρονος συνελήφθη επί τόπου και τα κλοπιμαία αποδόθηκαν στις νόμιμες κατόχους του.

Ο ίδιος παραπέμφθηκε την ίδια μέρα να δικαστεί στο αυτόφωρο και καταδικάστηκε σε 10 μήνες φυλάκιση σύμφωνα με το policenet. Καθώς εκκρεμούσε εις βάρος του καταδικαστική απόφαση για άλλη κλοπή, το δικαστήριο δεν ανέστειλε την ποινή, ούτε τη μετέτρεψε, αλλά αποφάσισε την έκτισή της.

«Δεν κατάλαβα πώς μπήκα στον θάλαμο», είπε στην απολογία του, υποστηρίζοντας ότι βρέθηκε στο νοσοκομείο επειδή ένιωθε πόνο στο πόδι του.