Κυριάκος Βελόπουλος: “Αυτή είναι μαφία που κυβερνά την Ελλάδα” – Ονόματα!

Εγώ θα μείωνα τον ειδικό φόρο και τον ΦΠΑ… ο πρωθυπουργός είναι "Δον Κορλεόνε"

focusfm.gr
18 Μαρτίου 2026, 11:20

Ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης, Κυριάκος Βελόπουλος βρέθηκε το πρωί της Τετάρτης στο “Καλημέρα Ελλάδα” και ξεκινώντας την τοποθέτησή του ανέφερε πως “Αν ήμουν στη θέση του Μητσοτάκη θα μείωνα τον ειδικό φόρο και τον ΦΠΑ.”

Ο Κυριάκος Βελόπουλος τόνισε πως “Τον επόμενο μήνα λήγουν τα συμβόλαια της Gazprom, άρα δεν θα υπάρχει ρωσικό πετρέλαιο που είναι και φθηνό και θα εκτοξευθούν οι τιμές πετρελαίου.

Η αύξηση των καυσίμων συμπαρασύρει και αύξηση στα λιπάσματα και άρα το κόστος παραγωγής και άρα τα τρόφιμα κατά 40 % και πλέον και ο Πρωθυπουργός είναι εκτός τόπου και χρόνου.”

Για την υπόθεση των υποκλοπών ο κ. Βελόπουλος ανέφερε πως “είναι δυνατόν οι υπουργοί της ΝΔ για το Predator, είναι αμίμητο αυτό που είπε στην εκπομπή σας τις προάλλες ο Γεωργιάδης, νομιμοποίησε μία παρανομία.”