Κυριάκος Βελόπουλος: «ΝΔ, ΠΑΣΟΚ και ΣΥΡΙΖΑ, συναυτουργοί στο έγκλημα με τους Patriot στη Σαουδική Αραβία»

Για συναυτουργία ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, Συ.Ριζ.Α στο έγκλημα με τους Patriot στη Σαουδική Ααραβία έκανε λόγο ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης με δήλωσή του.

focusfm.gr
20 Μαρτίου 2026, 17:39

«Είναι γελοίο να λέει η κυβέρνηση ότι η χρήση ελληνικών Patriot στην Σαουδική Αραβία ήταν μία αμυντική ενέργεια, διότι την τελευταία φορά που κοιτάξαμε τον χάρτη, τα σύνορα της Ελλάδος φθάνουν μέχρι την Τουρκία. Δεν φθάνουν στη Μέκκα» τονίζει σε δήλωση του ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης. «Όσο για τις κοινές πολιτισμικές αξίες, που λένε διάφοροι υπουργοί στα κανάλια ότι έχουμε με την Σαουδική Αραβία, να υπενθυμίσουμε στους αδαείς, ότι είναι η μοναδική ίσως χώρα, που έχει τον αποκεφαλισμό ως τιμωρία. Τραγικό επίσης να διαμαρτύρονται ΠΑΣΟΚ και ΣΥΡΙΖΑ για τους patriot, όταν οι ίδιοι ψήφισαν. Πραγματικά είμαστε χώρα τραγική» επισημαίνει ο Κυριάκος Βελόπουλος.

Δείτε τη δήλωση στο βίντεο που ακολουθεί:

Αναφορικά με την ακρίβεια στα καύσιμα και το ρεύμα ο πρόεδρος της Ελληνικής ότι «η ακρίβεια έχει ονοματεπώνυμο: Κυριάκος Μητσοτάκης».

Χαρακτηριστικά είπε:

«Είναι παράνοια οι Γερμανοί να καίνε λιγνίτη και λιθάνθρακα σε ποσοστό 25% στο μείγμα τους από την στιγμή που ξεκίνησε η κρίση στην Μέση Ανατολή, ενώ η κυβέρνηση της ΝΔ να καίει 6%. Ταυτόχρονα 12,9% οι Γερμανοί καίνε εισαγόμενο LNG, ενώ εμείς 38%. Και όλα αυτά με εντολή Μητσοτάκη. Και αποτέλεσμα είναι η πανάκριβη ενέργεια, το πανάκριβο ρεύμα, τα πανάκριβα καύσιμα. Όλα τα υπόλοιπα είναι παραμύθια του κου. Μητσοτάκη».

Δείτε το βίντεο με τη δήλωση: