Αγρίνιο: 16χρονη κατανάλωσε αλκοόλ σε δύο μπαρ και κατέληξε στο νοσοκομείο

focusfm.gr
6 Απριλίου 2026, 17:44

Ανησυχία προκάλεσε περιστατικό στο Αγρίνιο, όπου μία 16χρονη κατέληξε στο νοσοκομείο με συμπτώματα έντονης μέθης τα ξημερώματα της Κυριακής (5/4), μετά από κατανάλωση αλκοόλ.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η ανήλικη το βράδυ του Σαββάτου επισκέφθηκε δύο καταστήματα, όπου φέρεται να κατανάλωσε αλκοολούχα ποτά. Επιστρέφοντας στο σπίτι της σε κακή κατάσταση, οι γονείς της την μετέφεραν άμεσα στο Γενικό Νοσοκομείο Αγρινίου, όπου της παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες.

Για την υπόθεση σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος δύο ανδρών, που φέρονται ως ιδιοκτήτες ή νόμιμοι εκπρόσωποι των καταστημάτων, για παραβίαση της νομοθεσίας σχετικά με την προστασία ανηλίκων από αλκοόλ και προϊόντα καπνού. Η δικογραφία αναμένεται να υποβληθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αιτωλοακαρνανίας.