Αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. στο πλαίσιο της περιπολίας τους στην περιοχή της Καλλιθέας, εντόπισαν τους κατηγορούμενους σε πάρκο της Καλλιθέας και τους κάλεσαν σε έλεγχο.
Κατά τον έλεγχο, στην κατοχή της 34χρονης καθηγήτριας σχολείου, εντοπίστηκαν -5,7- γραμμ. ακατέργαστης κάνναβης καθώς και μικροποσότητα κατεργασμένης κάνναβης (σοκολάτα) ενώ στην κατοχή του 17χρονου μαθητή του ίδιου σχολείου, βρέθηκε αυτοσχέδιο τσιγάρο ακατέργαστης κάνναβης και τους οδήγησαν στο Τμήμα Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Καλλιθέας για σχηματισμό δικογραφίας για παράβαση της νομοθεσίας περί εξαρτησιογόνων ουσιών.
Επιπρόσθετα σε έλεγχο των αστυνομικών του Τμήματος Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Καλλιθέας στην οικία της 34χρονης, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 10 νάιλον αυτοσχέδιες συσκευασίες που περιείχαν συνολικά -29,1- γραμμ. ακατέργαστης κάνναβης.
Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον αρμόδιο Εισαγγελέα.



