Ο ΠΑΟΚ πήρε τη νίκη και την πρόκριση στους τελικούς της Volley League, επικρατώντας του Μίλων στην Αθήνα, χωρίς να έχει στη διάθεσή του τον Ούρος Κοβάσεβιτς, ο οποίος αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού.
Ο Σέρβος ακραίος έμεινε εκτός αναμέτρησης και στον ΠΑΟΚ επικρατεί αγωνία σχετικά με την κατάστασή του, καθώς στόχος είναι να προλάβει την πρεμιέρα της σειράς των τελικών απέναντι στον Παναθηναϊκός.
Ο πρώτος τελικός ανάμεσα στις δύο ομάδες είναι προγραμματισμένος για το Σάββατο 18 Απριλίου στο Μετς, με τον ΠΑΟΚ να επιστρέφει σε τελική φάση πρωταθλήματος μετά το 2022.
Ο προπονητής του Δικεφάλου, Βαλάντης Μαμάης, εμφανίστηκε συγκρατημένος ως προς την παρουσία του Κοβάσεβιτς, τονίζοντας πως δύσκολα θα είναι έτοιμος για το πρώτο παιχνίδι, ενώ υπογράμμισε ότι το σημαντικότερο είναι η πλήρης αποκατάσταση του παίκτη.



