Ο Άρης ξεκινά από αύριο, Τετάρτη, την προετοιμασία του για το Game 3 της σειράς με την ΑΕΚ, που θα διεξαχθεί τη Δευτέρα 25 Μαΐου και θα κρίνει την πρόκριση στα ημιτελικά των Playoffs.
Το τεχνικό επιτελείο του Ιγκόρ Μίλιτσιτς έχει ήδη αναλύσει τα δύο πρώτα παιχνίδια, εντοπίζοντας λάθη και αδυναμίες, ενώ παράλληλα προετοιμάζει το πλάνο αντιμετώπισης της ΑΕΚ.
Σημαντικό πλεονέκτημα για τον Άρη αποτελεί ο χρόνος που υπάρχει, τόσο για την τακτική δουλειά όσο και για την αποκατάσταση των τραυματιών.
Ο Μπράις Τζόουνς, ο οποίος ήταν καθοριστικός στο δεύτερο ματς με 28 πόντους και 9 ασίστ, υπέστη διάστρεμμα, χωρίς όμως να υπάρχει ιδιαίτερη ανησυχία, καθώς συνέχισε κανονικά μέχρι το τέλος του αγώνα.
Προβλήματα αντιμετώπισε και ο Κώστας Αντετοκούνμπο στο δεξί πόδι, ενώ ενοχλήσεις είχαν επίσης οι Ελάιζα Μήτρου-Λονγκ, Αμίν Νουά και Ρόνι Χάρελ.
Ο Μήτρου-Λονγκ ταλαιπωρήθηκε τόσο από ενοχλήσεις στα πλευρά όσο και από ίωση, ενώ Νουά και Χάρελ είχαν μικροπροβλήματα.
Στον Άρη υπάρχει αισιοδοξία ότι όλοι οι παίκτες θα είναι σε καλύτερη κατάσταση έως το καθοριστικό παιχνίδι της Δευτέρας.



