Σκάνδαλο ΟΠΕΚΕΠΕ: Δύο προσωρινά κρατούμενοι για παράνομες επιδοτήσεις σε Κοζάνη και Αγρίνιο

Σε εξέλιξη είναι από το πρωί οι απολογίες ενώπιον του εντεταλμένου Ευρωπαίου Ανακριτή των 12 κατηγορουμένων από την Κοζάνη και το Αγρίνιο για εγκληματική οργάνωση που της αποδίδεται η είσπραξη παράνομων επιδοτήσεων από τον ΟΠΕΚΕΠΕ, την περίοδο 2019-2024.

focusfm.gr
8 Ιουνίου 2026, 19:14
14ο άτομο προφυλακίστηκε για την εγκληματική οργάνωση για το σκάνδαλο ΟΠΕΚΕΠΕ - Στους 40 οι κατηγορούμενοι

Ολοκληρώθηκαν ήδη οι απολογίες πέντε κατηγορουμένων, εκ των οποίων οι δύο θα οδηγηθούν στην φυλακή.

Με απόφαση τους Ανακριτής και Εισαγγελέας έκριναν προσωρινά κρατούμενους έναν υπάλληλο Κέντρου Υποδοχής Δηλώσεων και έναν παραγωγό.

Οι άλλοι τρεις, που απολογήθηκαν αφέθηκαν ελεύθεροι με τους περιοριστικούς όρους της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα και της καταβολής χρηματικής εγγύησης από 5.000 έως 15.000 ευρώ.

Η διαδικασία στων απολογιών συνεχίζεται με τις εξηγήσεις που δίνουν οι υπόλοιποι επτά κατηγορούμενοι.

Τελευταίος αναμένεται να βρεθεί ενώπιον του Ανακριτή ο κατά την δικογραφία φερόμενος ως αρχηγός της ομάδας.

'; var d = f.contentWindow.document; d.open(); d.write(html); d.close(); })();