Ο ΟΦΗ προχωρά σε αναδιάρθρωση του ποδοσφαιρικού του τμήματος, με φόντο και τις ευρωπαϊκές υποχρεώσεις της ομάδας, και εξετάζει λύσεις που θα ενισχύσουν το οργανωτικό του επίπεδο.
Σε αυτό το πλαίσιο, βρίσκονται σε προχωρημένο στάδιο επαφές με τον Ηλία Πουρσανίδη για τη θέση του διευθυντή ποδοσφαίρου, ενώ παράλληλα έχει επανέλθει δυναμικά στο προσκήνιο το όνομα του Χρήστου Καρυπίδη.
Ο πρώην επικεφαλής του ποδοσφαιρικού τμήματος του ΠΑΟΚ, με πολυετή παρουσία στον σύλλογο και εμπειρία σε διοικητικούς και τεχνικούς ρόλους, εμφανίζεται ως βασική επιλογή για την κάλυψη της θέσης, γεγονός που προκαλεί ενδιαφέρον δεδομένης της θητείας του στον «Δικέφαλο του Βορρά».
Την ίδια στιγμή, μέχρι πρόσφατα ο Μάκης Μπελεβώνης θεωρούνταν ο επικρατέστερος υποψήφιος, καθώς είχαν προηγηθεί συζητήσεις με θετικό κλίμα με τον Ηλία Πουρσανίδη. Ωστόσο, οι απαιτήσεις της νέας περιόδου και η ανάγκη για μεγαλύτερη εμπειρία σε ευρωπαϊκό επίπεδο φαίνεται να οδηγούν τον ΟΦΗ σε διαφορετική κατεύθυνση στον τελικό σχεδιασμό.


