Συγκεκριμένα στη δήλωσή του ο Κυριάκος Βελόπουλος αναφέρει:
«Η Ελληνική Λύση δικαιώθηκε για ακόμα μια φορά, επειδή δεν βιάστηκε όπως όλα τα κόμματα, εν βρασμώ να καταθέσουν αίτημα κλήσης συγκεκριμένων ατόμων για την επιτροπή. Τώρα λοιπόν που υπάρχουν νέα στοιχεία και το λέγαμε από την Παρασκευή, να κληθούν πέραν του κου. Ντίλιαν, ο Γρηγόρης Δημητριάδης, ο Κοντολέων, ο Βαρβιτσιώτης, ο Σμυρλής και ο Χαρπάζ. Η στάση μας θεσμική και αποτελεσματική. Δεν θυσιάζουμε την ουσία για την επικοινωνία. Δεν εξαρτώμαστε από κανέναν, ούτε από ολιγάρχη, ούτε από το Μαξίμου, ούτε δρούμε πολιτικάντικα, σε αντίθεση με τα υπόλοιπα κόμματα. Καλούμε, λοιπόν, πλέον με τα νέα στοιχεία, που από το Σαββατοκύριακο υπάρχουν, όλα τα υπόλοιπα κόμματα, να συνυπογράψουν την σωστή αίτησή μας, με κλήση όλων αυτών, ώστε να αποδειξουν ότι θέλουν την διαλεύκανση της υποθέσεως και όχι την συγκάλυψη. Εμείς δρούμε με τα στοιχεία, όχι με πυροτεχνήματα για την επικοινωνία».
Δείτε το βίντεο:
Η Ελληνική Λύση δικαιώθηκε για ακόμα μια φορά, επειδή δεν βιάστηκε όπως όλα τα κόμματα, εν βρασμώ να καταθέσουν αίτημα κλήσης συγκεκριμένων ατόμων για την επιτροπή. Τώρα λοιπόν που υπάρχουν νέα στοιχεία και το λέγαμε από την Παρασκευή, να κληθούν πέραν του κου. Ντίλιαν, ο… pic.twitter.com/VRKE1ELbbt
— Κυριάκος Βελόπουλος (@velopky) June 15, 2026
Νωρίτερα σήμερα μιλώντας στον Focus FM 103.6 ο Κυριάκος Βελόπουλος αναφέρθηκε στη στρατηγική γραμμή που ακολούθησε παρά την ενορχηστρωμένη προσπάθεια σπίλωσης της Ελληνικής Λύσης με ανυπόστατα ψέματα τα οποία κυκλοφόρησαν.
Δείτε τι είπε στον Focus FM:


