Κατέληξε η 72χρονη που ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις της στον Ποταμό Επανομής

Προανάκριση διενεργεί το Λιμενικό

focusfm.gr
10 Ιουλίου 2026, 08:41
Πνιγμός 55χρονης στη Σαλαμίνα

Την τελευταία της πνοή στο Γενικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης «Παπανικολάου» άφησε η 72χρονη γυναίκα, η οποία το πρωί της Πέμπτης ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις της από τη θαλάσσια περιοχή του Ποταμού Επανομής, στην ανατολική Θεσσαλονίκη.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Δήμου Θερμαϊκού, οι ναυαγοσώστες που βρίσκονταν στην παραλία της παρείχαν άμεσα καρδιοπνευμονική αναζωογόνηση (ΚΑΡΠΑ), καταφέρνοντας να την επαναφέρουν.

Στη συνέχεια, περίπου στη 1 το μεσημέρι, η γυναίκα μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης «Παπανικολάου», όπου, παρά τις προσπάθειες των γιατρών, υπέκυψε. Για τις συνθήκες του περιστατικού διενεργείται προανάκριση από το Α’ Λιμενικό Τμήμα Νέας Μηχανιώνας του Κεντρικού Λιμεναρχείου Θεσσαλονίκης.

 

 

'; var d = f.contentWindow.document; d.open(); d.write(html); d.close(); })();
";var d = f.contentWindow.document; d.open(); d.write(html); d.close(); })();