Τέλος και ο Θανάσης Αυγερινός από το κόμμα Καρυστιανού; – Ανάρτηση με νόημα και σαφείς αιχμές από τον γνωστό δημοσιογράφο

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στο κόμμα Καρυστιανού – Γρατσία, καθώς η ανάρτηση «βόμβα» του Θανάση Αυγερινού στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης προαναγγέλλει ουσιαστικά το οριστικό τέλος της συνεργασίας τους.

focusfm.gr
29 Ιουλίου 2026, 20:24

Ο γνωστός δημοσιογράφος ξεκαθάρισε δημόσια ότι δεν φέρει πλέον καμία ευθύνη για την επικοινωνιακή δραστηριότητα και την εκπροσώπηση του κινήματος στα ΜΜΕ, καταγγέλλοντας μάλιστα τη λειτουργία ενός «παράλληλου Γραφείου Τύπου» πίσω από την πλάτη του, καθώς και την ύπαρξη «ύποπτων και φυτευτών συμβουλατόρων».

Χαρακτηριστικά αναφέρει:

«Ενημερώνω φίλους και συνοδοιπόρους, γνωστούς και αγνώστους, συναδέλφους και συναγωνιστές (οι εχθροί τα ξέρουν ήδη) ότι εδώ και πολλές ημέρες δεν έχω ουδεμία ευθύνη για την επικοινωνιακή δραστηριότητα της «ΕΛΠΙΔΑΣ για τη Δημοκρατία», ούτε έχω πλέον την εκπροσώπησή της στα ΜΜΕ. Όπως πληροφορήθηκα εκ των υστέρων, τουλάχιστον από τις 12 Ιουλίου λειτουργεί εντός του Κινήματος ένα παράλληλο Γραφείο Τύπου, του οποίου τη σύνθεση δεν γνωρίζω. Οι ύποπτοι και φυτευτοί «συμβουλάτορες» των διαδρόμων είναι πάντα πρόβλημα για οποιονδήποτε συλλογικό σχηματισμό, πολύ περισσότερο για ένα Ανεξάρτητο Κίνημα Πολιτών, που φιλοδοξεί να παρέμβει δραστικά για να δημιουργήσει τις κατάλληλες συνθήκες και τις εναλλακτικές λύσεις ώστε να έρθουν επιτέλους οι πολίτες στην εξουσία και η δημοκρατία μας να λειτουργήσει.

Καθείς αναλαμβάνει τις ευθύνες του για τις πράξεις και τις παραλείψεις του, προπαντός για τις εξετάσεις, που επιλέγει να δώσει. Καθείς εφ’ ω ετάχθη, λοιπόν. Προς το παρόν επιλέγω να πάω μερικές ημέρες διακοπές…».

Δείτε όσα έγραψε εδώ:

Σύμφωνα με πληροφορίες του VoiceNews, όλα ξεκίνησαν μετά από μια έντονη και παρατεταμένη κόντρα της Γρατσία με τον Θανάση Αυγερινό. Όσοι γνώριζαν πρόσωπα και πράγματα στο παρασκήνιο του εγχειρήματος, έλεγαν εδώ και καιρό με σιγουριά πως η κατάσταση είχε φτάσει στο αδιέξοδο και ότι στο τέλος «θα μείνει ή ο ένας ή ο άλλος».

Τελικά, η πλάστιγγα έγειρε οριστικά και φαίνεται πως αυτός που αποχωρεί είναι ο Θανάσης Αυγερινός, αφήνοντας αιχμές για τις πράξεις και τις παραλείψεις των πρώην πλέον συντρόφων του.

Οι τριγμοί στο κόμμα Καρυστιανού – Γρατσία είναι πλέον αξεπέραστοι και το ερώτημα που πλανάται στον αέρα είναι ένα: ποιος θα είναι ο επόμενος; Πάντως αύτο το μόρφωμα, μόνο κίνημα δεν θυμίζει… περισσότερο με περιφερόμενο ερασιτεχνικό κακόγουστο θίασο μοιάζει! Ξυπνήστε όσους έχουν παραμυθιαστεί πριν να είναι αργά!

 

Πηγή: voicenews.gr