Συναγερμός στη Χαλκίδα: 30χρονη έπεσε από τη γέφυρα

Προανάκριση για τις συνθήκες του περιστατικού διενεργεί το Κεντρικό Λιμεναρχείο Χαλκίδας

focusfm.gr
7 Αυγούστου 2026, 08:31

Συναγερμός σήμανε χθες στη Χαλκίδα, όταν 30χρονη γυναίκα έπεσε στη θάλασσα από την υψηλή γέφυρα της πόλης. Η γυναίκα εντοπίστηκε ζωντανή σε βραχώδες σημείο, ανασύρθηκε έχοντας τις αισθήσεις της και διακομίστηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Χαλκίδας, όπου νοσηλεύεται.

Για το περιστατικό ενημερώθηκε το Κεντρικό Λιμεναρχείο Χαλκίδας από την Αστυνομική Διεύθυνση Ευβοίας και άμεσα κινητοποιήθηκαν δυνάμεις του Λιμενικού Σώματος, της ΕΛ.ΑΣ. και της Πυροσβεστικής. Μετά τον εντοπισμό της, η 30χρονη παρελήφθη από ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο για την παροχή ιατρικής φροντίδας.

Το Κεντρικό Λιμεναρχείο Χαλκίδας διενεργεί προανάκριση για να διαπιστωθούν οι συνθήκες κάτω από τις οποίες σημειώθηκε το περιστατικό.