Σε προχωρημένο στάδιο βρίσκονται οι επαφές του ΠΑΟΚ με τον Βραζιλιάνο ακραίο Μαϊκόν Φράνσα, καθώς ο «Δικέφαλος» κινείται για την περαιτέρω ενίσχυση της ομάδας βόλεϊ Ανδρών. Ο 22χρονος αποτελεί μία από τις επιλογές για την κάλυψη της θέσης στα άκρα.
Ο Φράνσα, γεννημένος το 2004, διαθέτει εντυπωσιακά σωματικά προσόντα, με ύψος που φτάνει τα 2,15-2,18 μέτρα, και αγωνίζεται ως ακραίος. Ξεκίνησε την καριέρα του στη Φλουμινένσε, ενώ στη συνέχεια αγωνίστηκε στις Σάντα Κρουζέιρο, Αραγκουάρι και Πράια Κλούμπε, πριν μετακομίσει στην Τουρκία για λογαριασμό της Φενέρμπαχτσε. Το δεύτερο μισό της περσινής σεζόν το πέρασε στη Γκέμπζε.
Εφόσον ολοκληρωθεί η συμφωνία, ο Βραζιλιάνος θα αποτελέσει μία ακόμη σημαντική προσθήκη στο νέο ρόστερ του ΠΑΟΚ. Μέχρι στιγμής, οι «ασπρόμαυροι» έχουν κρατήσει τον Μενέλαο Κοκκινάκη, ενώ έχουν αποκτήσει τους Ντούσαν Πέτκοβιτς και Μαχντί Τζέλβε. Παράλληλα, έχει γίνει γνωστή και η επιστροφή του Δημήτρη Χαραλαμπίδη.
Ο ΠΑΟΚ συνεχίζει έτσι τον σχεδιασμό του ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου, με τον Φράνσα να βρίσκεται πλέον πολύ κοντά στη Θεσσαλονίκη, εφόσον οι επαφές ολοκληρωθούν με επιτυχία.



