Σοβαρό τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε στη Νεάπολη Θεσσαλονίκης, όταν ηλεκτρικό λεωφορείο εξετράπη της πορείας του και κατέληξε πάνω σε στάση λεωφορείου, με αποτέλεσμα να τραυματιστούν τέσσερα άτομα.
Το περιστατικό σημειώθηκε γύρω στις 13:00 στην οδό Ανδρέα Παπανδρέου, όταν ένα αστικό λεωφορείο που προπορευόταν χτυπήθηκε στο πίσω μέρος από δεύτερο λεωφορείο. Από τη σύγκρουση το πρώτο λεωφορείο έχασε την πορεία του και προσέκρουσε στη στάση, στην οποία εκείνη την ώρα περίμενε κόσμος με αποτέλεσμα να τραυματιστούν τέσσερα άτομα. Δύο από αυτούς έχουν υποστεί κατάγματα κάτω άκρων ενώ δύο ακόμα φέρουν πιο ελαφρά τραύματα. Οι τραυματίες διακομίζονται στο “Παπαγεωργίου”.
Οι αρμόδιες αρχές εξετάζουν τα δεδομένα του τροχαίου, προκειμένου να διαπιστωθούν τα αίτια που οδήγησαν στην πρόσκρουση του λεωφορείου στη στάση.




