Στη δωρεά ενός ηλεκτροκίνητου αμαξιδίου ΑμεΑ στον ακρωτηριασμένο φίλαθλο του Ηρακλή, Δημήτρη Δρακάκη, από την Ιερισσό στη Χαλκιδική προχώρησε ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών, αισθανόμενος βαθιά, όπως τονίζει, το αίσθημα της αλληλεγγύης και της κοινωνικής προσφοράς.
Το συγκεκριμένο αμαξίδιο, αναφέρει σε σχετική ανάρτησή του ο Γιώργος Μπαντής, θα συμβάλει ουσιαστικά στην καθημερινή μετακίνησή του, προσφέροντάς του μεγαλύτερη αυτονομία, αξιοπρέπεια και ανεξαρτησία στην καθημερινή του ζωή.
Ο Δημήτρης αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα υγείας και, σύμφωνα με τη γνωμάτευση του ΚΕΠΑ (Αρ. Γνωστοποίησης: 530-2026-447), το ποσοστό αναπηρίας του αγγίζει το 95%.
Παράλληλα, έχει ξεκινήσει μια μεγάλη εκστρατεία μέσω της «Πράξης Αγάπης» για την αγορά προσθετικού μέλους, το οποίο θα αποτελέσει ένα ακόμη σημαντικό βήμα για τη βελτίωση της ποιότητας ζωής του.
Στον παρακάτω σύνδεσμο όλες οι διαθέσιμες πληροφορίες και οι τρόποι οικονομικής ενίσχυσης για όποιον επιθυμεί να στηρίξει την προσπάθεια: https://messenger.praxiagapis.gr/i5



