Ο Θανάσης Αντετοκούνμπο μίλησε στην ελληνική έκδοση της Euroleague λίγο μετά το τέλος του αγώνα του Άρης με την Μπούργος.
Αρχικά του έδειξαν ένα βίντεο με το κάρφωμα που έκανε με το αριστερό χέρι και του ζήτησαν να σχολιάσει τη στιγμή.
«Ανατρίχιασα. Ήταν και το πώς ξεκίνησε το παιχνίδι. Είναι κάτι ωραίο. Ξέρεις είναι κάτι πολύ. Δεν ξέρω. Έχει ένα άλλο… Μία άλλη αίσθηση ότι παίζεις για κάτι διαφορετικό, όχι απλά μπάσκετ».
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
Όσο για την στήριξη του κόσμου και την ομάδα, ανέφερε: «Πάρα πολύ σημαντική. Πρώτ’ απ’ όλα πάντα μπαίνω για να μεταδώσω αυτή την ενέργεια στους συμπαίκτες μου, αλλά μετά και για τον κόσμο, να αισθάνονται ότι έχουν μέσα στρατιώτες, μαχητές. Δεν ήρθαμε εδώ απλά να χρειαστεί κάποια στιγμή να παίξουμε. Είμαστε εδώ για να παλέψουμε για ό,τι καλύτερο. Απλά πρέπει να είμαστε πάρα πολύ συγκεντρωμένοι. Να τα δίνουμε όλα. Σε κάθε παιχνίδι εντός κι εκτός συνόρων και να ξέρουν πώς ό,τι και να γίνει στο τέλος της σεζόν, θα ανυπομονούν να μπουν ξανά στο παρκέ. Ό,τι και να γίνεται στον αγώνα, να ανυπομονούν για τον επόμενο αγώνα. Αυτό θέλουμε».



