Μια σκοτεινή υπόθεση που προκαλεί ανατριχίλα και εγείρει τεράστια ερωτήματα για την ασφάλεια και το όργιο ανεξέλεγκτης δράσης στους κόλπους της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, έρχεται στο φως της δημοσιότητας.
Ένας 52χρονος υπάλληλος του Δήμου Αθηναίων δεν ήταν απλώς ένας “αθόρυβος εργαζόμενος”. Όπως αποκαλύπτουν τα στοιχεία των ψηφιακών πειστηρίων που βρέθηκαν στα χέρια των Αρχών, ο εν λόγω υπάλληλος διατηρούσε ένα πραγματικό «εργοστάσιο» φρίκης με περισσότερα από 3.900 αρχεία πορνογραφικού υλικού ανηλίκων, ορισμένα μάλιστα με παιδιά ηλικίας μόλις 12 ετών.
Η σύλληψή του το πρωί της περασμένης Παρασκευής στην Αττική από την Υποδιεύθυνση Προστασίας Ανηλίκων της ΓΑΔΑ άνοιξε τον ασκό του Αιόλου.
Οι αστυνομικοί έκαναν φύλλο και φτερό το σπίτι του, κατάσχοντας ψηφιακούς φακέλους-σοκ, αλλά και αδικαιολόγητο χρηματικό ποσό 3.555 ευρώ.
Άξιο απορίας πώς ένας άνθρωπος με τέτοια ανατριχιαστική δράση περνούσε εντελώς απαρατήρητος; Ποιοι υπέγραφαν τις αξιολογήσεις του;
ΠΗΓΗ: https://voicenews.gr/seismos-ston-dimo-athinaion-ypallilos-me-3-900-archeia-paidikis-pornografias/



