Αφού δεν κατόρθωσαν να συναντηθούν στη Ρεάλ, οι δρόμοι τους διασταυρώνονται στην Παρί Σεν-Ζερμέν. Ο Σέρχιο Ράμος σε διαδικτυακή συνέντευξη Τύπου προς τα ισπανικά media υποστήριξε ότι ο Κιλιάν Μπαπέ θα πρέπει στο μέλλον να φορέσει τη φανέλα των Μερένγκες, διακαής πόθος των οποίων είναι εδώ και χρόνια.
Ξεκαθάρισε, ωστόσο, ότι τον θέλει συμπαίκτη στην Παρί Σεν-Ζερμέν για τα επόμενα χρόνια.
Αναλυτικά όσα είπε:
«Θα ήθελα να συνεχίσει στην Παρί, γιατί μου αρέσει να παίζω με τους καλύτερους. Σε κάθε περίπτωση, μια τέτοια απόφαση είναι πολύ προσωπική.
Δεν ξέρω τι σκέφτεται ο Κιλιάν, αλλά κάνει τη διαφορά. Η Μαδρίτη είναι η καλύτερη ομάδα στην ιστορία του ποδοσφαίρου και όλοι οι μεγάλοι παίκτες θα πρέπει να φορέσουν τη φανέλα της κάποια στιγμή. Τώρα, όμως, τον θέλω στην ομάδα μου», υποστήριξε ο 35χρονος Ανδαλουσιάνος κεντρικός αμυντικός.



