Αρκετά προβλήματα προκάλεσε η «μίνι» κακοκαιρία που έπληξε τη χώρα χθες το απόγευμα και θα συνεχιστεί και σήμερα. Τα περισσότερα προβλήματα λόγω της έντονης βροχόπτωσης και των ισχυρών ανέμων εντοπίστηκαν στην Αττική όπου η Πυροσβεστική προχώρησε στον απεγκλωβισμό 5 οδηγών που είχαν ακινητοποιηθεί με τα οχήματά τους στη Λεωφόρο Σταμάτα.
Επιχείρηση εντοπισμού αγννούμενου στην Εύβοια
Συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό άνδρα στην περιοχή Λειρί στην Δίρφυ Ευβοίας.
Σύμφωνα με την Πυροσβεστική, περιπατητής έχασε τον προσανατολισμό του στην προσπάθειά του να φτάσει στο καταφύγιο στην Δίρφυ κι επικοινώνησε με την πυροσβεστική για να τον εντοπίσουν.
Σε εξέλιξη επιχείρηση για τον εντοπισμό άνδρα στην περιοχή Λειρί στη Δίρφυ, Ευβοίας.
Επιχειρούν 16 #πυροσβέστες με 9 οχήματα και η Ο.Ο.Ε.Δ. της 7ης ΕΜΑΚ. Συνδρομή από τον Ελληνικό Ορειβατικό Σύλλογο Χαλκίδας, την Ελληνική Ομάδα Διάσωσης, εθελοντές και ΕΛ.ΑΣ. pic.twitter.com/jdN92NvXzK— Πυροσβεστικό Σώμα (@pyrosvestiki) May 18, 2022
Κινητοποιήθηκαν δυνάμεις που βρήκαν το όχημά του και στη συνέχεια κατευθύνθηκαν προς το καταφύγιο αλλά δεν έχουν μπορέσει ακόμη να εντοπίσουν τον ίδιο.
Στην επιχείρηση συμμετέχουν 16 πυροσβέστες με 9 οχήματα, η Ορειβατική Ομάδα Έρευνας-Διάσωσης (ΟΟΕΔ) της 7ης ΕΜΑΚ, ενώ συνδρομή παρέχουν ο ορειβατικός σύλλογος Χαλκίδας, η ελληνική ομάδα διάσωσης, εθελοντές και η ΕΛΑΣ.


