Δημοτικός σύμβουλος κατέρρευσε την ώρα συνεδρίασης στην Χίο: Δεν υπήρχε ασθενοφόρο και τον μετέφεραν με Ι.Χ. στο νοσοκομείο

focusfm.gr
8 Ιουνίου 2023, 12:17
Δημοτικός σύμβουλος κατέρρευσε την ώρα συνεδρίασης στην Χίο: Δεν υπήρχε ασθενοφόρο και τον μετέφεραν με Ι.Χ. στο νοσοκομείο

Ακόμα ένα συμβάν κατά το οποίο διαφάνηκε η αδυναμία του συστήματος υγείας και οι ελλείψεις του ΕΚΑΒ, σημειώθηκε στη Χίο.

Ο Μάρκος Σκούφαλος αισθάνθηκε έντονη αδιαθεσία κατά τη διάρκεια συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου και λίγο αργότερο έχασε τις αισθήσεις του.

Σύμφωνα με το politischios.gr ενώ κλήθηκε το ασθενοφόρο δεν μπόρεσε να συνδράμει αφού το ένα και μοναδικό όχημα εκείνη την ώρα βρίσκονταν στο Πυργί με αποτέλεσμα ο άνδρας να μεταφερθεί εντέλει με ιδιωτικό αυτοκίνητο στο Νοσοκομείο Χίου.

 

 

'; var d = f.contentWindow.document; d.open(); d.write(html); d.close(); })();
";var d = f.contentWindow.document; d.open(); d.write(html); d.close(); })();