Ένας 50χρονος Ρουμάνος πνίγηκε στην παραλία Κάθισμα στη Λευκάδα όταν γιγαντιαία κύματα προκλήθηκαν λόγω των ισχυρών ανέμων που έπνεαν στο νησί.
Το τραγικό περιστατικό συνέβη νωρίς χθες το απόγευμα, όταν παρά τις εκκλήσεις των ναυαγοσωστών σε όσους βρισκόντουσαν εκείνη την ώρα στη δύσβατη αυτή η παραλία, ένα ζευγάρι τουριστών από τη Ρουμανία μπήκε στη θάλασσα.
Οι ισχυροί άνεμοι είχαν προκαλέσει πολύ ψηλά κύματα που έφταναν μέχρι και την παραλία και ήταν πολύ επικίνδυνα για τους λουόμενους. Το ζευγάρι καλύφθηκε από τα κύματα και δεν μπορούσε να βγει στην παραλία.
Ναυαγοσώστης έσπευσε και τράβηξε από τη θάλασσα τη γυναίκα, ωστόσο λόγω της κατάστασης και παρά την προσπάθεια που έγινε, ήταν αδύνατο να προσεγγίσουν τον σύζυγό της.
Για αρκετή ώρα κανένας δεν μπορούσε να πλησιάσει το πτώμα του άτυχου άνδρα, λόγω των τεράστιων κυμάτων και αποφασίσθηκε να πετάξει ελικόπτερο για να βοηθήσει. Ωστόσο στη συνέχεια το κύμα ξέβρασε το πτώμα του άτυχου άνδρα στη στεριά.


