Θεσσαλονίκη: Θα τα αλλάξει όλα και στο ΕΚΑΒ, ο Στέφανος Κασσελάκης

focusfm.gr
27 Οκτωβρίου 2023, 22:14
Θεσσαλονίκη: Θα τα αλλάξει όλα και στο ΕΚΑΒ, ο Στέφανος Κασσελάκης

Στη Θεσσαλονίκη βρίσκεται ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανος Κασσελάκης για τις εορταστικές εκδηλώσεις της 28ης Οκτωβρίου. Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ επισκέφθηκε τις εγκαταστάσεις του ΕΚΑΒ, ξεναγήθηκε σε ασθενοφόρο και στο συντονιστικό κέντρο.

Κατά την επίσκεψή του στις εγκαταστάσεις του ΕΚΑΒ οι διασώστες, ζήτησαν τη βοήθεια και τη στήριξη του Στέφανου Κασσελάκη, ενώ τον ενημέρωσαν για τα προβλήματα στον κλάδο.

«Είναι αδιανόητο οι διασώστες να είμαστε υπάλληλοι του ΕΚΑΒ των 600 και 800 ευρώ», του είπε ο Χρήστος Αγγελίδης, πρόεδρος της Ομοσπονδίας εργαζομένων στο ΕΚΑΒ. Απαντώντας, ο Στέφανος Κασσελάκης, δήλωσε ότι η σημερινή κατάσταση στο ΕΚΑΒ είναι απάνθρωπη  και ανήθικη και διαβεβαίωσε τον Αγγελίδη ότι θα αλλάξει. Αναγνώρισε τους διασώστες ως τα καλύτερα μέλη της κοινωνίας και τόνισε την ανάγκη να αναγνωρίσει η Πολιτεία τη συμβολή τους.

«Είναι αδιανόητο, απάνθρωπο και ανήθικο και αυτή την κατάσταση θα την αλλάξουμε στο ΕΚΑΒ. Εσείς είστε οι άριστοι της κοινωνίας, με όλη τη σημασία της λέξης, και πρέπει εμείς, ως Πολιτεία, να το αναγνωρίσουμε αυτό».