Νέο περιστατικό βίας μεταξύ ανηλίκων στην Ανδραβίδα. Ένας 14χρονος χτύπησε συμμαθητή του εντός του σχολείου με τα υπόλοιπα παιδιά να κοιτούν, να γελούν και να βιντεοσκοπούν το περιστατικό κακοποίησης που υπέστη ο ανήλικος.
Σύμφωνα με το patrisnews, όλα έγιναν το πρωί της περασμένης Παρασκευής στο Γυμνάσιο της Ανδραβίδας, όταν -όπως αποκάλυψε η μητέρα του θύματος μιλώντας στην εφημερίδας «Πατρίς», ο γιος της δέχθηκε επίθεση από συμμαθητή του για μια «ασήμαντη αφορμή»… «Του επιτέθηκαν μέσα στο σχολείο, ο γιος μου δεν αντέδρασε, έφαγε ξύλο… Κάποια άλλα παιδιά τραβούσαν βίντεο και στη συνέχεια το μοίρασαν στα social media…», τόνισε στην «Π» η μητέρα του 14χρονου μαθητή.
Η μητέρα που απευθύνθηκε στην αστυνομία κάνει λόγο επίσης για ένα προσχεδιασμένο περιστατικό, με την ίδια να δηλώνει ότι «όλο αυτό το είχαν στήσει, είχαν σχεδιάσει να πάρουν το παιδί στο πίσω μέρος του σχολείου, να το χτυπήσουν και να το τραβήξουν βίντεο».


