Απεργία στο Δημόσιο κήρυξε η ΑΔΕΔΥ την Πέμπτη για την ΛΑΡΚΟ

focusfm.gr
19 Ιουνίου 2024, 12:52
Απεργία στο Δημόσιο κήρυξε η ΑΔΕΔΥ την Πέμπτη για την ΛΑΡΚΟ

Απεργία προανήγγειλε για αύριο, Πέμπτη 20 Ιουνίου, η ΑΔΕΔΥ, με σχετική ανακοίνωση που εξέδωσε.

Συγκεκριμένα, έχει κηρύξει απεργία από τις 11:00 το πρωί, έως τη λήξη του ωραρίου, για τους εργαζόμενους με κάθε σχέση εργασίας σε όλες τις Δημόσιες Υπηρεσίες Αττικής και Στερεάς Ελλάδας.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, η ΑΔΕΔΥ «απαιτεί από την Κυβέρνηση να πάρει πίσω την τροπολογία με την οποία επιδιώκει να εκκαθαρίσει την ΛΑΡΚΟ από τους εργαζόμενους και να προχωρήσει στην εκποίηση των περιουσιακών στοιχείων της επιχείρησης».

Η ανακοίνωση της ΑΔΕΔΥ

«Η Εκτελεστική Επιτροπή της Α.Δ.Ε.Δ.Υ. κηρύσσει διευκολυντική στάση εργασίας την Πέμπτη, 20 Ιουνίου 2024, ώρα 11:00πμ έως τη λήξη του ωραρίου για τους εργαζόμενους, με κάθε σχέση εργασίας, σε όλες τις Δημόσιες Υπηρεσίες σε Αττική και Στερεά Ελλάδα, απαιτώντας από την Κυβέρνηση να πάρει πίσω την τροπολογία με την οποία επιδιώκει να εκκαθαρίσει την ΛΑΡΚΟ από τους εργαζόμενους και να προχωρήσει στην εκποίηση των περιουσιακών στοιχείων της επιχείρησης. Ζητάμε την απόσυρση της τροπολογίας και άμεσα την ανανέωση των συμβάσεων όλων των εργαζόμενων της ΛΑΡΚΟ. Ενώνουμε τις φωνές μας με τους εργαζόμενους της ΛΑΡΚΟ, στη συγκέντρωση των Σωματείων τους την Πέμπτη, 20 Ιουνίου 2024, ώρα 12:00, στο Σύνταγμα».

'; var d = f.contentWindow.document; d.open(); d.write(html); d.close(); })();
";var d = f.contentWindow.document; d.open(); d.write(html); d.close(); })();