“Κατάργηση τώρα της συμφωνίας των Πρεσπών που παραβιάζουν οι Σκοπιανοί και παίζουν με το όνομα Μακεδονία” σημειώνει σε δήλωση του ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης.
Και συμπληρώνει : “Η κυβέρνηση διατείνεται ότι ο Πρωθυπουργός έκανε μια αυστηρή δήλωση για “erga omnes” σε σχέση με το όνομα των #Σκοπίων.
Πραγματικά είναι να γελάει κανείς. Είναι τραγικό. Αυστηρή δήλωση η πιστή εφαρμογή της προδοτικής συμφωνίας των #Πρεσπών;
Να του συστήσουμε λοιπόν του Πρωθυπουργού, ότι αυστηρή δήλωση είναι μία και μοναδική.
Τώρα κατάργηση της συμφωνίας των Πρεσπών που παραβιάζουν οι #Σκοπιανοί και παίζουν με το όνομα #Μακεδονία. Όλα τα υπόλοιπα είναι για γέλια”.
Κατάργηση τώρα της συμφωνίας των Πρεσπών που παραβιάζουν οι Σκοπιανοί και παίζουν με το όνομα Μακεδονία.
Η κυβέρνηση διατείνεται ότι ο Πρωθυπουργός έκανε μια αυστηρή δήλωση για “erga omnes” σε σχέση με το όνομα των #Σκοπίων.
Πραγματικά είναι να γελάει κανείς. Είναι τραγικό.… pic.twitter.com/75aUtkP0L0— Κυριάκος Βελόπουλος (@velopky) June 28, 2024




