Επαναλειτουργούν τρία αεροδρόμια της Μόσχας μετά την εξουδετέρωση απόπειρας επίθεσης με drones

focusfm.gr
21 Αυγούστου 2024, 13:44
Επαναλειτουργούν τρία αεροδρόμια της Μόσχας μετά την εξουδετέρωση απόπειρας επίθεσης με drones

Τα αεροδρόμια της Μόσχας επαναλειτουργούν κανονικά σήμερα μετά τους προσωρινούς περιορισμούς που επιβλήθηκαν στη διάρκεια της νύχτας σε τρία αεροδρόμια της ρωσικής πρωτεύουσας λόγω επίθεσης με μη επανδρωμένα αεροσκάφη, ανακοίνωσε σήμερα η ρωσική υπηρεσία πολιτικής αεροπορίας Rosaviatsia.

Προσωρινοί περιορισμοί επιβλήθηκαν στα αεροδρόμια Βνούκοβο, Ντομοντέντοβο και Ζουκόφσκι από τις 02:31 π.μ. (τοπική ώρα και ώρα Ελλάδας) έως τις 06:30 π.μ., ανέφερε η Rosaviatsia μέσω του Telegram.

Η ρωσική πρωτεύουσα έγινε στη διάρκεια της νύχτας στόχος επίθεσης ουκρανικών μη επανδρωμένων αεροσκαφών, ανακοίνωσε σήμερα ο δήμαρχος της Μόσχας Σεργκέι Σομπιάνιν.

Σύμφωνα με το ρωσικό υπουργείο Άμυνας, «ένδεκα μη επανδρωμένα αεροσκάφη καταστράφηκαν» στη διάρκεια της νύχτας πάνω από το έδαφος της Μόσχας και της περιφέρειάς της.