Σε μία συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης προχώρησε ο Στέφανος Χίος, στο Focus FM 103.6 “Κόντρα στο σύστημα” και στο ψυχολόγο Γρηγόρη Σερέτη.
Πιο συγκεκριμένα αναφέρει πως, οργάνωσαν να γυριστεί μία κινηματογραφική ταινία κάνοντας την Σιβιτανίδειο σχολή, Ιρανικές φυλακές. «Πως γίνεται να έχουν δώσει την έγκρισή σε ένα εκπαιδευτικό ίδρυμα, για τις ανάγκες του γυρίσματος μιας κινηματογραφικής ταινίας να γίνεται “άντρο” του Ιράν. Φαίνεται πως κάποιοι σπρώχνουν επιτηδευμένα την παιδεία και το θρήσκευμα στον εξισλαμισμό. Η Ελληνική κοινωνία οδηγείται σε έναν αφελληνισμό ο οποίος θα μας οδηγήσει στην Ισοπέδωση. Η αρχιεπισκοπή και το υπουργείο παιδείας θα πρέπει να εκδώσουν μία ανακοίνωση και να μας πουν τι έχει συμβεί», τόνισε ο Στέφανος Χίος.
Στην συνέχεια της συζήτησης αναφέρθηκαν στην καταγγελία της Μαρίας Καρυστιανού, η οποία βγήκε και είπε πως παρακολουθούν το τηλέφωνο της. Έρχοντας σε επαφή με νομικούς ενημερώθηκε πως υπάρχει νόμος που μπορούν να της πουν αν όντως παρακολουθείτε το τηλέφωνο της αλλά όχι από ποιους και γιατί.
Επιπλέον τοποθετήθηκαν στο θέμα με τα γεύματα Γιαννίτση, από τα οποία είχαν δηλητηριάσει τα μισά σχολεία της Στερεάς Ελλάδας. Πιο συγκεκριμένα όταν εισαγγελείς ήταν έτοιμη να μπουν για να ελέγξουν τι ακριβώς έχει συμβεί με τα σχολικά γεύματα, το εργοστάσιο πήρε φωτιά.
Συνεχίζοντας, ο Στέφανος Χίος αναφέρει πως, «ο Μητσοτάκης σύμφωνα με το σχέδιο του υπουργείου τουρισμού, έχει “γκριζάρει” όλες τις βραχονησίδες και τα μικρά νησιά, τα οποία απαγορεύεται από το νέο χωροταξικό του υπουργείου τουρισμού να επενδύουν τουριστικά. Δεν μπορούν δηλαδή να δέχονται τουρισμό και να φτιάχνουν ξενοδοχεία. Αυτό σηματοδοτεί πως οι Τούρκοι απαιτούν να μην υπάρχουν επενδύσεις στην βραχονησίδα. Το Αιγαίο πλέον πάει μισό – μισό και δε μας λένε τίποτα».
Ακόμα ένα θέμα που σχολιάστηκε ήταν το κύκλωμα του ράπερ Diddy για τα πάρτυ που οργάνωνε μέσα στο σπίτι του και πλέον κατηγορείτε για απαγωγές, νάρκωση και εξαναγκασμό, πορνεία, βιασμούς, εμπόριο σαρκός και σεξουαλικής διακίνησης και συνδέονται και πολιτικά πρόσωπα.
Τέλος έγιναν αναφορές για την ακρίβεια και για πιθανά σχέδια “απορρόφησης” της περιουσίας των Ελλήνων μέσα από αυτήν, αλλά και για διάφορα ζητήματα που άγουρου την παιδεία και τα σχολεία.
Ακούστε ολόκληρη τη συζήτηση στο ηχητικό που ακολουθεί:



