Την άκρη του νήματος, δηλαδή ποιος είναι ο νεκρός, αλλά και ποιον στόχο ήθελαν να χτυπήσουν αναζητεί η ΕΛ.ΑΣ. στην υπόθεση της χθεσινής έκρηξης του αυτοσχέδιου εκρηκτικού μηχανισμού στους Αμπελόκηπους.
Στοιχεία για τον στόχο δεν υπάρχουν ακόμη, ωστόσο στην ευρύτερη περιοχή πολύ κοντά στο διαμέρισμα που ανατινάχθηκε βρίσκονται η πρεσβεία του Ισραήλ και πιο κοντά, η πρεσβεία των ΗΠΑ και η ΓΑΔΑ.
Η έκρηξη διέλυσε εντελώς την γκαρσονιέρα του 3ου ορόφου στην συγκεκριμένη πολυκατοικία στην οδό Αρκαδίας στους Αμπελόκηπους σπάζοντας παράθυρα, ρίχνοντας το ταβάνι και καταστρέφοντας έπιπλα που βρίσκονταν στον χώρο.
Παράλληλα έχουν προκληθεί ζημιές στα διπλανά διαμερίσματα αλλά και στο μπαλκόνι του από πάνω ορόφου.



