Επιδείνωση του καιρού σε όλη τη χώρα με βροχές και καταιγίδες, κατά τόπους και κατά περιόδους ισχυρές. Χιόνια θα πέσουν στα βόρεια ορεινά.
Οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες και τοπικά στα βόρεια από βόρειες διευθύνσεις, 4 με 6 και στα πελάγη τοπικά 7 μποφόρ. Από το απόγευμα στα ανατολικά θα φτάσουν τοπικά τα 8 και στα βορειοανατολικά τα 9 μποφόρ.
Η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση κυρίως στα δυτικά και βόρεια. Θα φτάσει στα βόρεια ηπειρωτικά τους 14, στα δυτικά τους 16 και στην υπόλοιπη χώρα τους 18 με 20 βαθμούς Κελσίου.
ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, ΘΡΑΚΗ
Καιρός: Νεφώσεις με βροχές και καταιγίδες κατά τόπους ισχυρές από τις πρώτες πρωινές ώρες στην κεντρική και ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη. Στην κεντρική Μακεδονία (κυρίως στους νομούς Χαλκιδικής, Θεσσαλονίκης, Πιερίας και Ημαθίας) τα φαινόμενα από το απόγευμα θα είναι ιδιαίτερα έντονα. Χιόνια θα πέσουν στη δυτική Μακεδονία και τα ορεινά των υπόλοιπων περιοχών. Οι χιονοπτώσεις από το απόγευμα στα ορεινά Μακεδονίας θα είναι πυκνές.
Ανεμοι: Ανατολικοί βορειοανατολικοί με 6 με 7 και στα δυτικά μέχρι το απόγευμα βόρειοι βορειοδυτικοί 5 με 6 μποφόρ. Από το απόγευμα στην κεντρική και ανατολική Μακεδονία και Θράκη θα ενισχυθούν στα 8 με 9 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 06 έως 14 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία θα είναι 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Καιρός: Νεφώσεις με τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες που από το μεσημέρι θα ενταθούν. Τα φαινόμενα που από το μεσημέρι θα είναι κατά τόπους ισχυρά, από το απόγευμα θα είναι ιδιαίτερα έντονα.
Ανεμοι: Βόρειοι βορειοδυτικοί 5 με 6 μποφόρ στρεφόμενοι από το απόγευμα σε ανατολικούς 6 με 7 και βαθμιαία έως 8 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 09 έως 14 βαθμούς Κελσίου.
ΑΤΤΙΚΗ
Καιρός: Νεφώσεις κατά τόπους αυξημένες με τοπικές βροχές και από το μεσημέρι σποραδικές καταιγίδες. Τα φαινόμενα από νωρίς το απόγευμα θα είναι κατά τόπους ισχυρά.
Ανεμοι: Νότιοι νοτιοδυτικοί 4 με 6, από το μεσημέρι 6 με 7 και πρόσκαιρα το απόγευμα τοπικά έως 8 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 11 έως 19 με 20 βαθμούς Κελσίου.


