Ελληνική Λύση: “Κάποιος να υπενθυμίσει στον Κ. Μητσοτάκη ότι κυβερνά εδώ και 5 ολόκληρα χρόνια και αυτά που «προαναγγέλλει» σήμερα, τα έλεγε και το 2019”

"Κάποιος πρέπει να υπενθυμίσει στον Κ. Μητσοτάκη πως εδώ και 5 ολόκληρα χρόνια κυβερνά την Ελλάδα και ότι αυτά που «προαναγγέλλει» σήμερα, τα έλεγε και το 2019, όταν εξαπάτησε τους πολίτες για να εκλεγεί πρωθυπουργός" τονίζει σε ανακοίνωσή της η Ελληνική Λύση αναφορικά με την παρέμβαση Μητσοτάκη στο Βήμα της Κυριακής.

focusfm.gr
29 Δεκεμβρίου 2024, 12:35
Ελληνική Λύση: "Κάποιος να υπενθυμίσει στον Κ. Μητσοτάκη ότι κυβερνά εδώ και 5 ολόκληρα χρόνια και αυτά που «προαναγγέλλει» σήμερα, τα έλεγε και το 2019"

Στην ανακοίνωση του κόμματος του Κυριάκου Βελόπουλου επισημαίνεται ακόμη ότι: “Δυστυχώς ο κος Μητσοτάκης ζει στον δικό του κόσμο και αποδεικνύεται καθημερινά ότι ο «κόσμος» του δεν έχει καμία σχέση με τα προβλήματα του ελληνικού λαού.

Με την διακυβέρνηση Μητσοτάκη, ο ελληνικός λαός ζει έναν εφιάλτη σε όλα τα επίπεδα. Οικονομικές ανισότητες, ανεργία, φτώχεια, στοιχεία τα οποία προκύπτουν ακόμα και από την φιλοκυβερνητική εφημερίδα «Τα Νέα», η οποία γράφει χαρακτηριστικά: «Τους πρώτους έντεκα μήνες του έτους τα έσοδα από ΦΠΑ έφτασαν τα 23,6 δισεκ. ενώ οι άμεσοι φόροι περιορίστηκαν στα 21,6 δις ευρώ. Η διαρκής επιβάρυνση της κατανάλωσης αφήνει τους πολίτες πιο ευάλωτους στις ανατιμήσεις και την ακρίβεια,ενισχύοντας παράλληλα την ανισότητα.» (Τα Νέα,Λ.Στεργίου)