Συγκλονισμένη η Αιτωλοακαρνανία από τον ξαφνικό θάνατο του 28χρονου Δημήτρη – «Μούδιασε το χέρι του και σωριάστηκε κάτω» λέει ο φίλος του

Θλίψη έχει σκορπίσει ο θάνατος του 28χρονου Δημήτρη Κρικώνη, που έφυγε ξαφνικά από τη ζωή όταν και κατέρρευσε μετά το εορταστικό τραπέζι για την αλλαγή του χρόνου, στην Καμαρούλα Αγρινίου.

focusfm.gr
2 Ιανουαρίου 2025, 09:32
Συγκλονισμένη η Αιτωλοακαρνανία από τον ξαφνικό θάνατο του 28χρονου Δημήτρη - «Μούδιασε το χέρι του και σωριάστηκε κάτω» λέει ο φίλος του

«Όταν άλλαξε ο χρόνος γύρω στη μία με πήρε ο φίλος του που ήταν μαζί του και μου λέει πως ο Δημήτρης δεν είναι καλά και εκεί που καθόμασταν τον έπιασε ένα μούδιασμα στο χέρι και έπεσε κάτω σωριάστηκε και πως μετά τον πήγανε στο νοσοκομείο.

Όση ώρα βρισκόταν στο νοσοκομείο οι γιατροί δεν μπόρεσαν να τον συνεφέρουν μετά από τρία τέταρτα που προσπαθούσαν. Στο τέλος μάθαμε ότι ο Δημήτρης δεν είχε επιστροφή και εγώ έψαξα να βρω τα αδέρφια του να τους ενημερώσω για όλο αυτό που έγινε», τόνισε ο φίλος του 28χρονου για τις δύσκολες στιγμές που διαδραματίστηκαν.

Την Παρασκευή το τελευταίο «αντίο» στον Δημήτρη Κρικώνη

Η εξόδιος ακολουθία θα τελεστεί στην ιδιαίτερη πατρίδα του στη Δυτική Φραγκίστα Ευρυτανίας και στον Ιερό Ναό Γεννήσεως της Θεοτόκου, στις 11:30 το πρωί της Παρασκευής 3 Ιανουαρίου.

'; var d = f.contentWindow.document; d.open(); d.write(html); d.close(); })();
";var d = f.contentWindow.document; d.open(); d.write(html); d.close(); })();